Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γεωργίου: «Πού βρίσκεται η Βέροια»;

Για το μέλλον του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και για την πτωτική πορεία των επαρχιακών ομάδων μίλησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου. Ο έμπειρος ραδιοφωνικός παραγωγός μέσα από την εκπομπή του «Το Καφενείο των Φιλάθλων» που μεταδίδεται από τον REAL FM, τόνισε πως ιστορικές ομάδες της Βορείου Ελλάδος, δυστυχώς έχουν χαθεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Όπως για παράδειγμα η Δόξα Δράμας, ο Πανσερραϊκός, ο Πιερικός, η Καβάλα. Αναφέρθηκε επίσης και στη «Βασίλισσα του Βορρά», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι μια ιστορική ομάδα που έχει αφήσει το στίγμα της στην Α' Εθνική. «Αλήθεια που βρίσκεται η Βέροια;» διερωτήθηκε, χωρίς ωστόσο να λάβει κάποια απάντηση από τον συνομιλητή του που άνοιξε την συζήτηση περί επαρχιακού ποδοσφαίρου.

2 σχόλια:

  1. H BEROIA PSIFISE NEA DYMOKRATIA KAI EDO KAI 8 MHNES THN DOULEUOUNE ,KAI OI BOULEYTES THS ,,,,,NTROPH,,,THA PSAXNOUNE TON PSIFO TOUS ,,KAI DEN THA TON BRISKOUNE,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασε την Καστοριά ,Νάουσα και Εδεσσαϊκό απάντηση δεν έλαβε γιατί αυτές οι ομάδες-πολεις δεν έχουν Παλιούρι ούτε μεγάλο λιμάνι για να τις αγαπηση παράφορα κάποιος μεγαλοεπενδυτης και φυσικά ούτε κόσμο,γιατί αυτός ο κόσμος έδωσε τη καρδιά του άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ