Quantcast

http://picasion.com/

Καφενείο στη Βέροια άνοιξε και σέρβιρε πελάτες

Πρόστιμα σε ιδιοκτήτη και πελάτες
Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη καφενείου στη Βέροια που εντοπίστηκε να έχει ανοιχτό το κατάστημά του και να σερβίρει καθήμενους πελάτες, παραβιάζοντας τα μέτρα για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, σε έλεγχο που πραγματοποίησε η Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου γύρω στις 20:30, εντόπισε το εν λόγω καφενείο στην πόλη της Βέροιας ανοιχτό και μέσα να κάθονται 4 πελάτες. Οι Αστυνομικοί βεβαίωσαν τις παραβάσεις και επέβαλαν πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του καφενείου και από 300 ευρώ πρόστιμο στους πελάτες για άσκοπη μετακίνηση.

3 σχόλια:

  1. στον "γκιώνη" τους χαχαχαχαχα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά ο καφεζης να θελει να δουλεψει, κατανοητο και απολυτα δικαιολογημενο. οι αλλοι τοσο μανια να μπουν ντε και καλα να κατσουν στο καφενειο να πιουνε τον καφε τους;;; τι παθος ειναι αυτο με τα καφενεια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί κάθονταν μέσα. Όχι σαν κάτι άλλους που κάθονται έξω από αντίστοιχα δήθεν κλειστά καφενεία και πίνουν κανονικά επάνω στα καπό των αυτοκινήτων απ'έξω. Και έχουν τα τσίπουρα σε πλαστικά μπουκαλάκια του νερού. Αυτούς να γράψουν πρώτα που νομίζουν ότι μπορούν να κοροιδεύουν τον κόσμο μέσα στη μούρη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ