Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Kαλεσμένος στο «The 2Night Show» o πειρατής της Ημαθίας

Βγήκε στην στεριά και ψάχνει θησαυρούς του πολιτισμού μας
Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Παναγιώτη Γεωργίου, ο λεγόμενος «Πειρατής της Ημαθίας» με καταγωγή από το Νησί του δήμου Αλεξάνδρειας. Ο Πειρατής του Θερμαϊκού, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, ο μοναδικός πειρατής στην Ελλάδα, μίλησε για το πειρατικό του καράβι, την «Arabella», και για τις κρουαζιέρες, που κάνει στο Θερμαϊκό Κόλπο. 

Επίσης, ανέφερε τα ολιγόλεπτα ντοκιμαντέρ, που παρουσιάζει μέσα από το «Πειρατολόγιό» του στο YouΤube και για την προσπάθεια που κάνει με τους συνεργάτες του να αναδείξει την πλούσια πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά της Κεντρικής Μακεδονίας. 

Οι υπηρεσίες που προσφέρει στην τουριστική προβολή της χώρας μας, είχαν ως αποτέλεσμα να συγκινήσουν τον παρουσιαστή, ο οποίος ζήτησε από τον δήμαρχος της Θεσσαλονίκης να αξιοποιήσει αυτό το αρχείο, ώστε να τονωθεί ο χειμερινός τουρισμός στη Βόρεια Ελλάδα.

Δείτε το video:

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ