Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το μισθολόγιο της ΑΑΔΕ - Τι ψήφισαν οι Βουλευτές Ημαθίας

Ψηφίστηκε -κατά πλειοψηφία- από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για το μισθολόγιο της ΑΑΔΕ. Σε αυτό συμπεριελήφθησαν και οι τροπολογίες με τις ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών (προβλέπει την απαλλαγή επαγγελματικών από μισθώματα και τον Μάρτιο), την εισαγωγή χρήσης ψηφιακών μέσων στις αρχαιρεσίες αθλητικών ενώσεων, την προκαταβολή σύνταξης, και τη ρύθμιση θεμάτων για την άσκηση ανακοπής κατά της εκτελεστικής διαδικασίας εκποίησης της περιουσίας του οφειλέτη ενώπιον του πτωχευτικού δικαστηρίου.

Επί της αρχής και επί του συνόλου του νομοσχεδίου, ψήφισαν «υπέρ» οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ενώ οι βουλευτές της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ 25) καταψήφισαν.

Όπως είπε κλείνοντας τη συζήτηση ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, «η κυβέρνηση διαχειρίζεται την οριακή κατάσταση που δημιούργησε η πανδημία, προχωρά στους εμβολιασμούς, αντιμετωπίζει τις συνέπειες στην οικονομία, στηρίζει αυτούς που έχουν πληγεί, και διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για δυναμική επανεκκίνηση της οικονομίας μετά την άρση των περιορισμών». Η προσπάθεια αυτή, πρόσθεσε, «συντελείται με τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας στο πρόσωπο του πρωθυπουργού».

Όσον αφορά το νομό Ημαθίας, οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης υπερψήφισαν σε αντίθεση με την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου που καταψήφισε.

3 σχόλια:

  1. Τελικά η ααδε είναι ανεξάρτητη από το Ελληνικό κράτος και ανήκει στους δανειστές μας, ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάσατε αυτα που ψηφίσατε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἡ φορολογική ὑπηρεσία τοῦ Ἑλληνικοῦ Δημοσίου μετετράπη ἐπί Σαμαροβενιζέλων σέ «ἀνεξάρτητο» ἀρχή, μέ διαφορετικό μισθολόγιο γιά τούς ὑπαλλήλους της: Ἦταν ἄδικο, ἀνήθικο, προκλητικό, καί ἔγεινε πρᾶξι. Καί συνεχίστηκε μέχρι τῆς σήμερον._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ