Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η μόδα της άνοιξης σε 4 κομμάτια - Για να είστε in φέτος

Η άνοιξη πλησιάζει και η μόδα έχει ήδη δείξει τις διαθέσεις της -χρώμα, 00s, athleisure και ναυτικά κομμάτια. Μετά από την κυριαρχία των neutral χρωμάτων τα τελευταία χρόνια, τα φωτεινά χρώματα (παστέλ αλλά και πιο έντονα) κερδίζουν έδαφος. Το happy dressing γίνεται εύκολο και προσιτό, μέσα από πολύχρωμα πλεκτά, μεγάλες ρίγες, και prints όπως το tie dye και η «σκακιέρα». Παράλληλα, αξίζει να δείτε δύο παράλληλες τάσεις -οι άνετες φόρμες, τα κολάν, τα φούτερ και τα μπουστάκια συνθέτουν μια πιο elegant πρόταση του athleisure με το μαύρο, το γκρι και το λευκό να κυριαρχούν,ενώ από την άλλη, τα λινά επίσημα φορέματα κατακτούν την κορυφή.

Σίγουρα υπάρχουν micro-trends, αξεσουάρ και λεπτομέρειες που αξίζει να εντάξετε στα looks σας, αλλά αν συμπυκνώνονταν οι τάσεις σε τέσσερις κορυφαίες επιλογές, τότε σίγουρα αυτές θα ήταν τα παρακάτω κομμάτια.

Ένα πλεκτό αμάνικο

Ένα λευκό (λινό) φόρεμα
Μία μαρινιέρα
Ένα αέρινο υφασμάτινο παντελόνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ