Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύλληψη για καλλιέργεια ναρκωτικών στη Βέροια

Συνελήφθη χθες (9 Φεβρουαρίου 2021) το μεσημέρι στην Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 8 δενδρύλλια κάνναβης μέσα ντουλάπα, όπου είχε εγκαταστήσει ειδικό σύστημα καλλιέργειας (λάμπα, σύστημα εξαερισμού, θερμόμετρο κ.α.), τα οποία και κατασχέθηκαν. Στους χώρους του σπιτιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 6,5 γραμμαρίων και 7 σπόροι κάνναβης.

Επίσης σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία και αποθήκη που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης 159 γραμμαρίων και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 295 γραμμαρίων. Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στον επίσημο λογαριασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας:

5 σχόλια:

  1. Δεν ειναι μακρυά ο καιρός που θα διαβάζουμε!
    " Συνελήφθη απο την Αστυνομία, ο αρχηγός της συμμορίας που διακινούσε παράνομους σπόρους κηπευτικών. Συγκεκριμένα,βράθηκαν τριάντα σπόροι απο μπρόκολο, εικοσι δύο απο κουνουπίδι, δώδεκα απο τομάτα καραμπόλα και τρείς σπόροι απο γυφτοφάσουλα. Η ανάκριση συνεχίζεται γιατί ειναι βέβαιο οτι η συμμορία, εχει σχέση με διεθνές κύκλωμα διακίνησης παράνομων , μη πιστοποιημένων σπόρων".
    Ως γνωστόν, σήμερα, απαγορεύεται η κατοχή ή καλλιέργεια σπόρων και φυτων μη πιστοποιημένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κάνναβη δεν είναι ναρκωτικο έχει υπογράψει ο ΟΗΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτυχίες και εντός έδρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς και η κάνναβη δεν είναι ναρκωτικό όπως θέλουν να το εντασουν άσχετοι δημοσιογράφοι μια ζωή ψέμα και παραπληροφόρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ