Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν θα δοθεί παράταση στα τέλη κυκλοφορίας

Ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», αναφέρθηκε στα τέλη κυκλοφορίας, η πληρωμή των οποίων πρέπει να γίνει μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, δεν υπάρχει στο τραπέζι σκέψη για να δοθεί νέα παράταση, ούτε σενάριο για στοχευμένες μειώσεις ή διευκολύνσεις στην πληρωμή. Σε ότι αφορά την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης, κάλεσε τους περίπου 25.000 δικαιούχους που δεν έχουν δώσει ακόμη το IBAN να το κάνουν μέχρι τις 10:00 σήμερα το πρωί, ώστε να πάρουν τα χρήματα τους σήμερα το απόγευμα. Πρόσθεσε ότι όπως υπήρξε πρόβλεψη για όσους έβαλαν πετρέλαιο τον Ιανουάριο του 2021, θα υπάρξει πρόβλεψη και για αυτούς που θα βάλουν πετρέλαιο τον Φεβρουάριο.

Αναφερόμενος στην περίπτωση να μην ισχύσει για όσο διαρκεί η πανδημία η υποχρέωση για ηλεκτρονικές συναλλαγές σε ύψος τουλάχιστον 30% του εισοδήματος, είπε ότι αυτό θα αποφασιστεί όταν υπάρχουν και θα εκτιμηθούν όλα τα δεδομένα για τις συναλλαγές την περίοδο της πανδημίας.

2 σχόλια:

  1. φαγωθηκατε με παρατασεις και απαλλαγη λογω κοβιντ
    και εγω δεν με τρεχουν απο τα μπατζακια αλλα τα πληρωσα
    αν δεν κουνατε το αμαξι λογω κοβιντ παραδωστε πινακιδες αν το κουνατε τοτε θα πληρωσετε τι να κανουμε
    ενα πλουσιος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ υπάκουο πρόβατο να πληρώσεις ότι σου ζητάνε! Ράγιας ήσουν, είσαι και θα είσαι!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ