Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποχωρεί η Γεωργία Μπατσαρά από την προεδρία του ΔΗΠΕΘΕ

Αλλαγή φρουράς στην προεδρία του ΔΗΠΕΘΕ αναμένεται να αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας στη συνεδρίαση της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου. Με την ανακοίνωση πρόσκλησης της συνεδρίασης, όλα τα μάτια έπεσαν στο πρώτο θέμα: «Έγκριση ή μη τροποποίησης της αριθ. 636/2019 απόφασης του Δ.Σ., για την αντικατάσταση μέλους του Δ/κού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Δήμου Βέροιας». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παραιτείται η κ. Μπατσαρά για να επικεντρωθεί στις αρμοδιότητές της, ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, ενώ ο επόμενος πρόεδρος αναμένεται να είναι και πάλι από τη δημοτική ομάδα «Πρωτεύουσα Πόλη».

6 σχόλια:

  1. Κρίμα με τέτοιο τιτανοτεράστιο εργο στο ΔΗΠΕΘΕ η κυραΓιωργιτσα μας να φυγει. Μα γιατι αφου το απογείωσε με τις γνώσεις της. Μεγάλη απώλεια παντως για την πόλη και το θέατρο της. Κανονικά πρέπει να δώαουν και το όνομα της στον χωρο τεχνων. Χαχαχαχχα ρε τι πάθαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ τα ιδιωτικά θέατρα ξεσκίστηκαν στις παραγωγές, δεν προλαβαίνουν από τις παραστάσεις....
      Σοβαρέψου, με τον covit19 δεν κινείται τίποτα πουθενά, ένα χρόνο τώρα.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνία είναι μην πέφτετε στν παγίδα ξέρετε ποιο είναι το συμφέρων
    Μοιρασιές με τους επόμενους μέχρι και ημερολογιακά για να πέσουν δια του μισού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουδείς αναντικατάστατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήρε λεφτά για το ανύπαρκτο έργο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ