Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απολογισμός αποχιονιστικού έργου του Δήμου Βέροιας

Ολοκληρώθηκε το έργο αποχιονισμού του Δήμου Βέροιας. Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου έχει ομαλοποιηθεί απολύτως, ενώ η εικόνα είναι ίδια στους πεζοδρόμους και τις αυλές όλων των Σχολικών Μονάδων. Ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, θα ήθελε να συγχαρεί τους υπαλλήλους του Δήμου Βέροιας που εργάστηκαν επί 24ωρου βάσεως από το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου, επιδεικνύοντας υπομονή και σθένος απέναντι στα έντονα καιρικά φαινόμενα. Επίσης ευχαριστεί την πλειονότητα των πολιτών για τη συνδρομή και τη στάση που κράτησε στην επιχείρηση αποχιονισμού.


Συνολικά, εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος και στις πέντε Δημοτικές Ενότητες το ανθρώπινο δυναμικό που συμμετείχε στο έργο ήταν: 46 άτομα πληρώματα 14 οχημάτων-μηχανημάτων (αλατιέρες, σκαπτικά με λεπίδες και 4 επί 4 με μαχαίρι), 16 άτομα διοικητικό προσωπικό υπεύθυνο για την επικοινωνία με τους πολίτες και 20 εργαζόμενοι που συνέδραμαν πεζοί από τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, στον καθαρισμό σχολικών αυλών, σε κοινόχρηστους χώρους και σε σημεία ενδιαφέροντος της πόλης.

Ο Δήμος Βέροιας επισημαίνει πως παρά τις σφοδρές χιονοπτώσεις καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον αποχιονισμό και τα αποτελέσματα ήταν αρκούντως ικανοποιητικά.








9 σχόλια:

  1. Καλά τα πήγε ο δήμος στα χιόνια.

    Να φτιάξει το ασανσέρ στην εληα γιατί ένα έργο μεγάλε έμπνευσης, χρηστικότητας που θα προβάλλει την πόλη μενει ανενεργό.

    Ο κόσμος έχει αγανακτησει με αυτή τη αδυναμία του Δήμου να λειτουργήσει ένα κομβικό για την ανάπτυξη της πόλης έργο.
    Αν δεν έχουν σκοπό να το λειτουργήσουν, να βάλουν περιστέρια μέσα να λιπανουν και το γκαζόν.
    Μην πάνε τσάμπα τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγγνωμη, το βημα αποστολου παυλου γιατι να το καθαριζει ο δημος?ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κ αντιδημαρχε την επομενη φορα να πληρωνεται απο τη τσεπη σασ τους εργατες τον χουβαρντα με τα δικα μου δημοτικα τελη δε θατον κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και το ασανσερ και τις κυλιομενες και φωτα ρε παιδια...οι κατοικοι απο στρατου κυκλοφορουν με φακους...ειναι κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η αυλη του σχολειου ειναι. το βημα δεν εχει γηπεδο μπασκετ (ΔΕΣ ΠΡΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΛΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και το ανσανσερ λειτοργει, εγω το χρησιμοποιω. πολλη κακια εχεται με το δημο ρε παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ Δ. ΧΩΡΩΝ!!!
    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΑΝΕΜΟ Ή ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΦΩΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ...ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΛΟΓΩ ΣΑΠΙΣΜΑΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. ναι αλλα ολοι τους θαύμαζαν και απολάμβαναν τη ζωη μεσα στη φυση-δασος!!!! εκει ομως πρεπει να ξερεις να ζεις. δεν ειναι παντα ευκολα. γιατι αραγε αδειασε, δυστυχως, η Ήπειρος;;;;;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ