Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας: Αντίθετοι στην παρακράτησης της επιστρεπτέας από τις αποζημιώσεις de minimis

Την αντίθεσή του για την παρακράτηση της επιστρεπτέας προκαταβολής από τις αποζημιώσεις de minimis, εκφράζει ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας, κάνοντας λόγο για οικονομικά τρικ της κυβέρνησης. Η ανακοίνωσή τους αναφέρει τα εξής: «Εκφράζουμε την βαθιά αντίθεσή μας σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες περί παρακράτησης (αφαίρεσης) της επιστρεπτέας προκαταβολής στους αγρότες από τις αποζημιώσεις του de minimis.

Θεωρούμε αδιανόητο την μία ημέρα (δίκην διευκόλυνσης) η κυβέρνηση να εγκρίνει έστω σε ένα μικρό ποσοστό αγροτών (της τάξης του 20% ) και την επομένη να το παρακρατά από τις «αποζημιώσεις» του de minimis.

Αντί να στηρίξει στο σύνολό τους, τους πληγέντες και από τον κορονοιό αγρότες, αντί να επισπεύσει τις διαδικασίες, αντί να συμπεριλάβει το σύνολο των πληγεισών ποικιλιών επιδίδεται σε οικονομικά τρικ και σε κούφιες εξαγγελίες».

Για τον Α.Σ.Γ.Β
Χαλκίδης Αναστάσιος
Βράνας Ιωάννης

1 σχόλιο:

  1. de minimis de maximas.και άλλα υπνωτικά που καταστρεψαν την γεωργια.
    τι παραγουμε?
    ποια είναι η προστιθέμενη άξια?
    αν κάποιος πραγματοποιούσε οικονομοτεχνική μελέτη για τις εν λόγω καλλιέργειες και την διαχείριση τους, θα συμπεραίναμε πολλά. ενισχύσεις, επιδοτήσεις, επιστρεπτέα και άλλα ονόματα επινόησης του ραγιαδιστικου συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ