Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

900 άτομα έβαλαν τον Δήμο Βέροιας στο κινητό τους!

Με σύνθημα «ο Δήμος Βέροιας βρίσκεται στο κινητό σου» η Βέροια εγκαινίασε πριν από λίγο καιρό μία νέα πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών. Όλη η πληροφορία του Δήμου μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον από τους πολίτες μέσω ενός εργαλείου στο κινητό τους τηλέφωνο. Ο δημότης έχει τη δυνατότητα γρήγορα, εύκολα και ψηφιακά να ενημερώνεται για τα νέα και τις ανακοινώσεις βρίσκοντας παράλληλα χρήσιμες πληροφορίες μέσω της εφαρμογής «Δήμος Βέροιας». 

Όπως ανακοίνωσε ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, μέχρι στιγμής, 900 άτομα κατέβασαν τη νέα εφαρμογή. Μάλιστα, όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας, εκτός από τις πληροφορίες που μπορεί να βρει ο χρήστης, μπορεί να δεχθεί και ενημερώσεις τύπου alert στο κινητό του.

Πρόκειται για την εφαρμογή (application) σε κινητά τηλέφωνα με τίτλο «Δήμος Βέροιας» η οποία παρέχει τη δυνατότητα ψηφιοποίησης των υπηρεσιών. 

Έτσι οι πολίτες ενημερώνονται για:

· τα τελευταία Νέα του Δήμου
· τις Διακηρύξεις Δήμου
· την Ειδική ενότητα του Δήμου σχετικά με τον κορονοϊό
· τις Πληροφορίες και τις Έκτακτες Ενημερώσεις της Πολιτικής Προστασίας
· τα Online Ερωτηματολόγια.

Παράλληλα οι δημότες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε:

· online ραντεβού με υπηρεσίες του Δήμου,
· σύνδεση με μέσο κοινωνικής δικτύωσης,
· Push Notifications - ενημέρωση των δημοτών με χρήση της υπηρεσίας
· χρήσιμα τηλέφωνα
· δυνατότητα λήψης δωρεάν ενημερωτικών μηνυμάτων από τον Δήμο.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο ευρύτερο πλάνο της Δημοτικής Αρχής για την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου στο πλαίσιο της στρατηγικής «Έξυπνη Πόλη». 

Σημειώνεται ότι οι χρήστες μπορούν να «κατεβάσουν» την εφαρμογή στις εξής διευθύνσεις:

iOS ΕΔΩ

android ΕΔΩ


1 σχόλιο:

  1. καλα ολα αυτα. οι υπάλληλοι του δήμου όμως δεν ξέρουν να αλλάζουν αγγλικά σε ελληνικά σε πισι και σεις μιλάτε για χαιτεκ πράγματα. καλά δεν μιλάμε για οργάνωση.

    ΥΓ έχει χρηματοδότηση εσπα για το εγχείρημά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ