Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προτάσεις 12,4 εκατ. ευρώ του Δήμου Βέροιας για το «Αντώνης Τρίτσης»

Δύο προτάσεις για χρηματοδότηση έργων ύψους 12.396.000 € από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» κατέθεσε ο Δήμος Βέροιας την περασμένη Παρασκευή στο Υπουργείο Εσωτερικών. Πρόκειται για έργα που εντάσσονται στην Πρόσκληση 06 του Προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση Δήμου Βέροιας» και περιλαμβάνουν την: 1. Αντικατάσταση του συνθετικού τάπητα στο γήπεδο Δ. Βικέλας (πρώην ΕΑΚ), προϋπολογισμού 895.000 € και την...

2. Μελέτη για την ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου στην είσοδο της πόλης της Βέροιας και κατασκευή αυτού, προϋπολογισμού 11.501.000 €.

Μέχρι στιγμής ο Δήμος Βέροιας έχει καταθέσει στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού 26.232.422,91 €. Εξάλλου, έως το τέλος Μαρτίου που λήγει η προθεσμία υποβολής προτάσεων θα κατατεθούν νέες στο πλαίσιο της προσπάθειας αξιοποίησης κάθε χρηματοδοτικού προγράμματος.

6 σχόλια:

  1. Να εξοικονομησει πόρους ο δήμος Βέροιας ώστε να τεθεί σε λειτουργία το ασανσέρ και οι κυλιόμενες σκάλες στην εληα.
    Ένα μεγάλης έμπνευσης έργο, δεν λειτουργεί με αποτελέσματα στην καθημερινότητα του βεροιωτη και του επισκέπτη.
    Έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ειναι το μεγαλης εμπνευσης εργο?
      Για βαναυση κακοποιηση και απιστευτη καταστροφη του παρκου Ελιας προκειται,απο την Ουσουλτζογλου!!
      Για μια ακομη φορα ΑΙΣΧΟΣ!
      Κατεστρεψε τα ωραια πλακακια και εβαλε τα σπασμενα και καρφωμενα σανιδια!Βανδαλισμος!

      Διαγραφή
  2. Ουτε τα φωτα στην πλαγια δεν λειτουργουν....ανεβολατεβαινουν οι παπουδες με φακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολες οι πολεις εχουν κολυμβητηρια..ειδικα σε ευρωπαικες πολεις το καθε ενα σχολειο εχει.και δικο του..και στην Βεροια εν ετη 2021 ακομα συζηταμε αν.μπορουμε να εχουμε στην πολη..ελεος πλεον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πόλη χρειάζεται κλειστό γυμναστήριο, όπως και κολυμβητήριο.Όμως πάλι στην είσοδο της πόλης?Οι νέοι πως θα μετακινούνται μέχρι εκεί?Μήπως να κοιτούσε ο Δήμος την περίπτωση του οικοπέδου κάτω από την Εληά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι σοβαρές πολεις Εννωειτε με σοβαρούς δημάρχους.ολες οι ευρωπαϊκές σοβαρές πολεις έχουν κολυμβήτρια και κλειστά γήπεδα όπως και ποτάμια λιμανια(Ο Αλιακμων είναι δίπλα μας και θα μπορούσε να ενωθεί με τον Θερμαϊκό),αλλά και αεροδρομιο που τουλάχιστον αυτό θα ητω και πιο εύκολο να έχει η Βέροια μια και έχει την Βεργίνα διπλα αλλά τι να λέμε τωρα;αα και ξέχασα. Μέχρι και μετρο θα έπρεπε να γίνει μιας και δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης ούτε για δείγμα στη Βέροια.ρσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ