Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χωρισμένη και ανανεωμένη στο νέο σπιτικό της!

Μετρά αρκετούς followers στα social media και η αλήθεια είναι ότι η συμμετοχή της στο My Style Rocks της χάρισε αρκετή δημοσιότητα. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι, έκανε το μεγάλο βήμα στην προσωπική της ζωή, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Βεροιώτη Αριστομένη Γιαννόπουλο. Το ζευγάρι μετρούσε ήδη αρκετά χρόνια σχέσης, με την όμορφη Αλεξάνδρα να μιλά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή. Δυο χρόνια μετά τον λαμπερό γάμο και η είδηση του χωρισμού τους ξάφνιασε αρκετά, μιας και το ζευγάρι έδειχνε αρκετά ερωτευμένο στις τελευταίες του δημόσιες εμφανίσεις. Νέα δεδομένα στη ζωή της Αλεξάνδρας! 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μετακόμισε σε νέο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, ενώ αργότερα έκοψε τα μαλλιά της, ποζάροντας για τα social media με το νέο της look.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ζει σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα, ενώ πρόσφατα μας έδειξε στο instagram την κουζίνα του νέου της σπιτιού. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:






6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Μια χαρά είναι η γυναίκα. Γυναικάρα. Εσυ αντε ξουρίσε την τρίχα στην πλάτη σου και μετά να μιλάς

      Διαγραφή
    2. Έχεις μεγάλη εμπειρία από τριχωτές πλάτες σε γυναίκες και μου το λες; για αυτο βλέπεις μια χαρά την ματαιόδοξη σακούλα σούπερ μαρκετ;

      Διαγραφή
  2. EIMAI 34 EΤΩΝ, 1.89, ΞΑΝΘΟΣ ΜΕ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΑΛΟΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ, ΚΑΛΟΣ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ, ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ, ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΡΔΙΑ , ΑΛΛΑ ΑΝΕΡΓΟΣ , ΑΦΡΑΓΚΟΣ , ΧΩΡΙΣ ΡΟΔΑ ΚΑΙ Μ' ΕΝΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ...ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ...ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ...ΚΑΙ Τ΄ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΙΖΩ....ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ήταν η ζήλια ψώρα...
    Η κοπέλα είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει,ταλιμπανομυαλοι.
    Σας χρωστάει κάτι μήπως;
    Αλεξάνδρα,άσε τους μίζερους,ζήσε την ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ