Quantcast

http://picasion.com/

Βελτιωμένη η εικόνα των κρουσμάτων - Τι δείχνει ο χάρτης

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, με τον καιρό να επιδεινώνεται και τον κορωνοϊό να συνεχίζει να κάνει καθημερινά την εμφάνισή του στην περιοχή μας. Οι εμβολιασμοί στα Νοσοκομεία έχουν ξεκινήσει και όλοι άκουσαν με αισιοδοξία την δήλωση του πρωθυπουργού πως μέχρι τέλη Μαρτίου θα έχουν εμβολιαστεί περίπου 2.000.000 πολίτες στην Ελλάδα. Όσον αφορά την εικόνα στην Κεντρική Μακεδονία είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. 

Για πρώτη φορά, μετά από αρκετό καιρό η Θεσσαλονίκη έπεσε κάτω από τα 100 κρούσματα, ενώ η Πέλλα έχει πλέον πολύ χαμηλό το υιικό φορτίο. Αντιθέτως, στην Ημαθία καταγράφθηκαν 10 κρούσματα, στις Σέρρες 16 και στην Πιερία 13. 

Δείτε αναλυτικά τον χάρτη που αναφέρεται για την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:



3 σχόλια:

  1. KALLA EFOSON DEN KANOUNE TEST,,PION KOROHDEUH O KOULIS PION ,,MAS EIPE OTH EINE KAI XRISTIANOS ORTHODOKSOS,,,KAI EULE PROSTHMO STHN PANAGIA MAS THN TRIPITY ,,,SAN DEN NTREPETAI O AFORIZMENOS,,,,,,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα χάρτη με τους ψεκασμενους καραντινακηδες ποτε θα ανεβάσετε ;
    Αντε να πάνε μερικοί Ηλίθιοι να εμβολιαστούν
    Να τελειώνουμε με τους εκβιασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μά πῶς; Οἱ ψεκασμένοι καραντινάκηδες μᾶς διαβεβαίωναν μόλις χθές ὅτι ἐξ αἰτίας ἑνός... βίντεο κλίπ στίς 8 Δεκεμβρίου 2020 ἐν Ἀλεξανδρείᾳ, θά ἤρχετο Ἀρμαγεδδών! Πάλι ψέμματα ἔλεγαν οἱ κοροϊδοϊοϋστερικοί τρομολάγνοι; Πέφτω ἀπό τά σύννεφα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ