Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαλουχίδης: «Tα ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είναι αμφίρροπα»

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σήμερα (19:30) στην Τούμπα σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να χωρίζει απόσταση 10 ολόκληρων βαθμών στη μάχη του τίτλου. Οι Πειραιώτες, παίζοντας με σοβαρότητα και σταθερότητα στη φετινή Super League και εκμεταλλευόμενοι την ποιότητα των παικτών τους, έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα από τους διώκτες τους στον εγχώριο ποδοσφαιρικό «μαραθώνιο», καταφέρνοντας να «οικοδομήσουν» μία διαφορά ασφαλείας από τον «δικέφαλο» του Βορρά, που από τη μεριά του, παρά το γεγονός ότι έχει καλές μονάδες στο ρόστερ του, παρουσιάζει μεταπτώσεις στην απόδοσή του και δείχνει να ψάχνεται αγωνιστικά.

Δεδομένης της βαθμολογικής κατάστασης, που έχει διαμορφωθεί ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, όπως είναι φυσικό η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία «καίγεται» περισσότερο για το «τρίποντο», καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα δει τη διαφορά της με τους «ερυθρόλευκους» να... εκτοξεύεται στους 13 βαθμούς.

Αυτό επισήμανε ένας παλαίμαχος άσος, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον άλλοτε διεθνή παίκτη και νυν τεχνικό διευθυντή της Βέροιας, Γιώτη Τσαλουχίδη, ο οποίος στη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του φόρεσε τη φανέλα και των δύο ομάδων: από το 1987 έως το 1995 ήταν εκ των στυλοβατών του Ολυμπιακού στα επονομαζόμενα «πέτρινα χρόνια» της ομάδας του Πειραιά, με τον ίδιο την επόμενη σεζόν (1995-96) να γίνεται κάτοικος Τούμπας για μία χρονιά, πριν επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Βέροια.

Ο παλαίμαχος άσος στάθηκε στη σταθερότητα που επιδεικνύει τη φετινή σεζόν η ομάδα του Μαρτίνς, επισημαίνοντας παράλληλα για τους «ασπρόμαυρους» ότι «μετά τον Λουτσέσκου, αν και έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, δείχνει να ταλαιπωρείται», ενώ υπογράμμισε ότι «αν δεν κερδίσει ο ΠΑΟΚ σήμερα θα έχει θέματα».

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης τόνισε πάντως ότι «πάντα τα παιχνίδια ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες, ανεξαρτήτως βαθμολογίας και έδρας, είναι αμφίρροπα», ενώ αναγνώρισε ότι, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός καταφέρει να φύγει με το «διπλό» από την Τούμπα, θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ