Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη «Spot Team» οι εκπτώσεις ξεκίνησαν: Αποκτήστε φόρμες με -50%!

Είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη τάση της μόδας τους τελευταίους μήνες. Οι αθλητικές φόρμες μπήκανε στο καθημερινό μας look λόγω της καραντίνας, αλλά πλέον τις έχουμε υιοθετήσει και για τις καθημερινές μας εξόδους και έχουν γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα στιλ ακόμα και των σχεδιαστών. Στο κατάστημα «Spot Team» Βέροιας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε ανδρικές, γυναικείες και παιδικές φόρμες από κορυφαίες εταιρείες αθλητικών ειδών, είτε σε ολοκληρωμένα σετ, είτε φούτερ παντελόνια, μπλούζες ή ζακέτες, για να κάνετε τον δικό σας συνδυασμό. Και επειδή οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν δυναμικά στη «Spot Team» θα τις αποκτήσετε με έκπτωση 50%!

Περιηγηθείτε άνετα και με ασφάλεια στους τρεις ορόφους του καταστήματος «Spot Team» στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 28 και ανακαλύψτε όλες τις αθλητικές και casual συλλογές ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, από τις κορυφαίες εταιρείες του είδους. 

Μ. Αλεξάνδρου Βέροια 28, Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ