Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνελήφθη στη Σκύδρα φυγόποινος καταδικασμένος για σωματεμπορία, βιασμό και μαστροπεία

Σε βάρος του εκκρεμούν έξι καταδικαστικές αποφάσεις

Ένας 35χρονος φυγόποινος, εις βάρος του οποίου εκκρεμούν έξι καταδικαστικές αποφάσεις από δικαστήρια της βόρειας Ελλάδας, συνελήφθη στη Σκύδρα. Μεταξύ αυτών είναι δύο αποφάσεις Μικτών Ορκωτών Δικαστηρίων του Κιλκίς, με τις οποίες τιμωρήθηκε αντιστοίχως σε ποινές κάθειρξης 24 και 8 ετών (και επιπλέον 23 μηνών), για σωματεμπορία και -κατά περίπτωση- για βιασμό, μαστροπεία, συμμορία και παράνομη κατακράτηση.

Οι υπόλοιπες τέσσερις καταδίκες του συνδέονται με πράξεις όπως σωματικές βλάβες, απειλή κ.ά. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Αθηνών. Ο συλληφθείς οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

2 σχόλια:

  1. Και γιατί ήταν ελεύθερος με 6 καταδίκες για κακουργήματα;
    Γιουνανισταν....
    Το wc του πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PROSTHMO EUAGE GIA MASKA?? TEST TON KANANE ? SAN DEN NTREPOMASTE ,EISPRAKTIKEI ETERIA THN KANANE THN ASTINOMIA,,,EUXO O KYRIOS NA TON STHRHKSH KAI NA TON BOHTHISH NA METANOHSH,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ