Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Φωτιά στην Εγνατία στο ρεύμα προς Βέροια

Αναστάτωση έχει προκληθεί εδώ και λίγη ώρα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος περίπου του κόμβου της Αλεξάνδρειας στο ρεύμα προς Βέροια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξέσπασε φωτιά στον παράδρομο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί καπνοί που δυσχεράνουν την διέλευση των οχημάτων. Στο σημείο κατέφτασε μέσα σε λίγα λεπτά, ένα όχημα της Πυροσβεστικής, το οποίο και επιχειρεί για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Έχει ειδοποιηθεί ήδη η Αστυνομία, καθώς και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Εγνατίας Οδού. Απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους διερχόμενους οδηγούς. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:







2 σχόλια:

  1. παλιά το σανό το έτρωγαν τα ζώα και τα κλαδέματα πήγαιναν για τον ξυλοφουρνο που έφτιαχνε τα καλύτερα φαγητά . πλέον ο καθείς βάζει φωτια για να ξεμπερδευει. αν πραγματικά κοιτούσαμε αυτές τις προεκτάσεις το παραγόμενο μπορεί να είχε επιρροή και στο αεπ αλλα κυρίως η υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές τις φωτιές, τις βάζουν οι βοσκοί. Βγαίνει καινούριο χορτάρι για βοσκή, καίγονται καλάμια , βατσινιές και το περσινό που ξεράθηκε. Μια αναφορά της Πυροσβεστικής, θα μας έπειθε. Με τέτοια υγρασία, φωτια τυχαία δεν αρπάζει. Γνωστά πράγματα σε πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ