Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας

Διαδικτυακά και προς το παρόν χωρίς τυχερό!

Την πρώτη του συνεδρίαση για το 2021 πραγματοποίησε σήμερα, απόγευμα Δευτέρας 25 Ιανουαρίου το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας. Ως είθισται, κατά την πρώτη συνεδρίαση του έτους, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ενώ μοιράζονται και ατομικά πιτάκια σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και εκπροσώπους των ΜΜΕ που παραβρίσκονται στην αίθουσα. Φέτος, λόγω της πανδημίας, η πρώτη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, όπως και οι προηγούμενες 11 συνεδριάσεις και κατά συνέπεια διαδικτυακά κόπηκε και η Βασιλόπιτα. 


Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άρης Λαζαρίδης με την ευχή το 2021 να είναι καλύτερο από το 2020, ενώ αναφέρθηκε και σε δύο σημαντικά γεγονότα που απασχολούν την επικαιρότητα αυτή την περίοδο και που τα χαρακτήρισε ως «γεγονότα που μας δίνουν αισιοδοξία», την έναρξη των εμβολιασμών και την εκλογή Μπάιντεν.


Η πίτα κόπηκε σε 8 κομμάτια, για τον Χριστό, τους δημότες, το δημοτικό συμβούλιο, τον δήμο Βέροιας, τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, τα νομικά πρόσωπα του δήμου, τις δημοτικές επιχειρήσεις και τα ΜΜΕ. Η παραδοσιακή διαδικασία με το μοίρασμα και το ψάξιμο των κομματιών για να βρεθεί αυτό που κρύβει το φλουρί δεν έγινε λόγω απόστασης, ενώ ο κ. Λαζαρίδης κάλεσε έναν εκπρόσωπο να περάσει από το Δημαρχείο για να παραλάβει το κομμάτι, όπου και θα αποκαλυφθεί το τυχερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ