Quantcast

http://picasion.com/

Απίστευτο: Ρομά στην Αλεξάνδρεια έκλεισαν τον δρόμο και γύριζαν βίντεο κλιπ!

Με όπλα και αυτοσχέδιους αγώνες drift
Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν φαίνεται πως ζούνε κάποιοι στην Ημαθία, που μέσω lockdown και με περιορισμό στις μετακινήσεις μας, θεώρησαν ιδανική την περίοδο να μαζευτούν καμιά κατοσταριά για να γυρίσουν... βίντεο κλιπ! Μετά το κορωνογλέντι που έστησαν πριν από λίγες ημέρες σε οικισμό στη Βέροια, με αποτέλεσμα πρόστιμα και συλλήψεις (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ), σειρά πήρε το κωρονο-βίντεο κλιπ στην Αλεξάνδρεια. 


Συγκεκριμένα, ό
πως μετέδωσε το Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, παρά την καραντίνα, περίπου 100 άτομα που διαμένουν στον οικισμό Ρομά του Αγίου Γεωργίου στην Αλεξάνδρεια συγκεντρώθηκαν έπειτα από κάλεσμα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο βίντεο κλιπ ενός ράπερ.


Τα... γυρίσματα έγιναν την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου και μάλιστα, όπως φαίνεται και στα πλάνα που δημοσιεύθηκαν, οι Ρομά έκλεισαν τον δρόμο, χόρευαν και τραγουδούσαν αγκαλιασμένοι, μάλλον κάτω από τις οδηγίες του σκηνοθέτη, με τα μέτρα, μάσκες και αποστάσεις, να μένουν εκτός... σεναρίου!


Και φυσικά, επειδή το ραπ βίντεο κλιπ το σωστό έχει και κάποια... κλισέ, για τις ανάγκες του χρησιμοποιήθηκαν και όπλα, ενώ έγινε και ένας αυτοσχέδιος αγώνας με πανάκριβα αυτοκίνητα.


Το συμβάν έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία και σήμανε συναγερμό στις αρμόδιες αρχές, ενώ υπάρχουν σκέψεις τις επόμενες ώρες να γίνουν rapid test, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Μάλιστα, για το συμβάν μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, λέγοντας πως ο δήμος δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και πως ήδη η Αστυνομία έχει ενημερωθεί και θα σχηματιστούν δικογραφίες. 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

16 σχόλια:

  1. Άμα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη θα τιμωρηθούν παραδειγματικα.Αυτο φοβουντε οι ρομα. Είναι αυστηρή η νομοθεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, θα κερνάω εν μέσω καραντίνας. Είμαστε σε Κράτος δικαιωματιστών και είναι ανώτεροι....

      Διαγραφή
  2. '' δήμος δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια...'' Σιγά το καλτσόν!!! Δήμαρχε με το μαλακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι φοροεισπράκτορες δεν μπορούν να πάνε γιατί κυνηγάνε τους παππούδες για μάσκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ ΑΜΕΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΡΩΤΗΣΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ: ΠΙΑΣΕ ΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΕΝΑΝ ΓΙΟΥΦΤΟ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!! ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Π Α Ρ Α Σ Ι Τ Α.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.
    ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ραπερ μου, κατέβα για δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δόμνα Μιχαηλίδου: «Το 2021 έρχονται αυξήσεις σε όλα τα επιδόματα - Καμία κατάργηση επιδόματος για τους ευάλωτους"

    Μάλιστα, προανήγγειλε ότι σε όλα τα επιδόματα θα υπάρξουν αυξήσεις. «Ο προνοιακός προϋπολογισμός για το 2021 είναι αυξημένος κατά 22%. Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα είναι αυξημένο κατά 15%. Το επίδομα παιδιού κατά 20%. Το στεγαστικό είναι αυξημένο κατά 34%» εξήγησε η υφυπουργός Εργασίας.

    ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΠΑΛΑΜΟΙ.
    ΑΠΛΑ ΞΕΡΑΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το 90% των ΓΙΟΥΦΤΑΡΑΔΩΝ δεν πληρώνει εφορία, παίρνει όλα τα επιδόματα, βγάζει χρήματα από ναρκωτικά, κλεψιές και επαιτεία, είναι από επιλογή αγράμματοι, ζουν μέσα στην βρωμιά και την δυσωδία, οπλοφορούν, και δημιουργούν ΜΟΝΟ προβλήματα στην υπόλοιπη κοινωνία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να τους χαίρεται ο κάθε Δήμαρχος τέτοιους ψηφοφόρους , έλεος , άχρηστοι άνθρωποι της κοινωνίας , να φύγουν στην Ινδία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η μονη λεει χαρουμενη ρατσα.
    πως να μην ειναι.
    δεν πληρωνει τιποτα, τα παιρνει απο παντου, κανει οτι θελει.
    εσεις τι λετε δεν θα χορευατε και εσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίμωτρα - μάσκες νά φορᾶνε στά κοροϊδοϊο-δελτία ψευδῶν εἰδήσεων στά τηλεοπτικά στούντιο ἂν θέλουν καί στό... Ντουμπάι! Τά βοθροκάναλα τύπου STAR δέν ἔχουν δικαίωμα νά κουνᾶνε τό δάκτυλο σέ κανένα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέστα κύριε Χατζηνικολάου.Τα κανάλια δουλεύουν τον κόσμο μπροστά στα μάτια τους και αυτοί τους πιστεύουν.Στις πρωινές εκπομπές,στις βραδινές,στις ψυχαγωγικές αγκαλιάζονται,φιλιούνται και γελώντας μας λένε να μην παραξενευόμαστε γιατί έχουν κάνει ταχα τεστ.Ποιό τεστ?Του 5λεπτου που δεν είναι έγκυρο?Όλοι γνωρίζουν καταβάθος τι δούλεμα τρώνε για τον κορονοιο αλλά τους αρέσει το ψέμμα γιατί πώς να το κάνουμε,τόσα χρόνια ψέμματα έμαθαν να ακούνε απο όλους στην Ελλαδα..Όλα έγιναν κορονοιος.Η γρίπη,ο πονοκέφαλος,ο βήχας,το εγκεφαλικό δεν υπάρχουν πια.Όλα έγιναν συμπτώματα του κορονοιού..ΕΛΕΟΣ βρε κόσμε..Τί άλλο θα χάψεις πια..Δεν χόρτασες???Μόνο να τρολάρετε ξέρετε κάποιοι?Σκεφτείτε και λίγο,όσο ακόμη μας αφήνουν να το κάνουμε κι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ; Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ!! ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΝΤΟΥ ΤΑ ΜΑΤ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΖΑΡΩΣΑΝ.ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΒΑΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΒΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ ΟΧΙ ΡΟΜΑ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΣΤΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΚΑΝΕΙΣ...ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΙ ΣΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΙΤ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ.ΦΑΝΤΑΔΤΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΟΜΟΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΕΔΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΚΥ ΚΣΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ ΠΙΥ ΕΦΥΓΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ; ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΖΑΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στο εμπόριο ναρκωτικών σε κεντρικούς χώρους σε Αλεξάνδρεια και Χαλκηδόνα..η Αστυνομία φοβάται και καλά κάνει. το πρόβλημα είναι πως δεν το λένε. ας βγουν να πούν παιδιά, εκεί δε μπορεί να υπάρξει έλεγχος, αυτοι σκοτώνουν για πλάκα και έχουν χρήμα μπόλικο. οπότε εμείς θα ελέγχουμε εσάς τους ταλαίπωρους για καμιά παρανομία ήσσονος σημασίας και όλα οκ..ο κόσμος το χει βούκινο κι εμείς κρυφό καμάρι. και πεθαίνουν τα πραγματικά καμάρια μας από ναρκωτικά. και τα δικά μας και τα δικά τους..ο σκληρός ο χαρδαλιας που είναι..αυτον βάλτε...δε μασάει. είναι μάγκας.πολύ άντρας...σφιχτός...σκληρός...ατρόμητος...άγριος...με μας τους φλώρους μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εἶναι τέτοια παχύδερμα οἱ ψεκαμένοι καραντινάκηδες, πού ἀποκλείεται νά ζητήσουν συγγνώμη γιά τίς προβλέψεις τους περί διασπορᾶς τοῦ κοροϊδοϊοῦ. Θά ἤθελαν οἱ παρανοϊκοί μισάνθρωποι νά γράφουν γιά δολοφον.... - ἔ, διασωληνώσεις ἤθελα νά 'πῶ, πῶς μπερδεύτηκα ἔτσι! - καί θύματα τῆς πανδημίας ἀπό τά ΑΒ καί τά Lidl, ἀλλά πάλι δέν τούς βγῆκε. Μέ τήν κακία τους θά μείνουν._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ