Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ρεβεγιόν» στο καθήκον για τους Πυροσβέστες της Ημαθίας

Πρωτοχρονιά με τις μάνικες έκαναν 10 Πυροσβέστες
Η αλλαγή του χρόνου μπορεί να βρίσκει τους περισσότερους από εμάς στα σπίτια μας, κοντά στην οικογένεια και αγαπημένα μας πρόσωπα, υπάρχουν όμως κάποιοι συνάνθρωποί μας, που το νέο έτος τους βρίσκει εν ώρα υπηρεσίας. Όπως οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έκαναν Πρωτοχρονιά στη βάρδια, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κλήση πολιτών για βοήθεια. Πώς κύλησε όμως το πρώτο ξημέρωμα του 2021 για τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Βέροιας, Αλεξάνδρειας και Νάουσας;

Όχι μόνο εν ώρα υπηρεσίας, αλλά σε σοβαρό συμβάν βρήκε ο νέος χρόνος τους Πυροσβέστες της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα προσπαθώντας να σβήσουν φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στο Νησέλι. Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, όμως η επιχείρηση διήρκεσε μέχρι τις 02:30 περίπου τα ξημερώματα του 2021. Ενώ όλος ο κόσμος υποδεχόταν το νέο έτος και ακουγόταν παντού πυροτεχνήματα, μια πολυμελής οικογένεια δυστυχώς άλλαξε χρονιά στον δρόμο, βλέποντας το σπίτι της να καίγεται. Ευτυχώς όμως όλοι κατάφεραν να βγουν εγκαίρως και ασφαλείς από το σπίτι, ωστόσο οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι ανυπολόγιστες. Στο συμβάν έσπευσαν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής και 10 Πυροσβέστες.

Στο ίδιο συμβάν κλήθηκε για ενίσχυση και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας που έσπευσε με 1 όχημα και 2 Πυροσβέστες.

Οι υπόλοιπες ώρες πριν το πρώτο ξημέρωμα του νέου έτους κύλησαν ήσυχα για την Πυροσβεστική της Βέροιας, με την πρώτη κλήση του 2021 να είναι για παροχή βοήθειας σε.. γατάκι! Πολίτης κάλεσε την Πυροσβεστική για να βοηθήσει ένα γατάκι να κατέβει από ένα δέντρο που είχε παγιδευτεί. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής έσπευσαν για την διάσωση, ωστόσο το συμβάν είχε λήξει και το γατάκι πάτησε έδαφος πριν προλάβει η Πυροσβεστική να επέμβει. Κάθε ζωή είναι σημαντική!

Ήσυχα κύλησε και το πρώτο ξημέρωμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας, αφού μέχρι και τις 11 το πρωί που επικοινωνήσαμε με το κέντρο της, ουδείς χρειάστηκε την επέμβασή της για παροχή οποιασδήποτε βοήθειας.

Εμείς να ευχηθούμε μια καλή και ήσυχη χρονιά με υγεία, για όλους τους άνδρες και γυναίκες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Ημαθίας, που βρίσκονται στο πλευρό του πολίτη κάθε στιγμή, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε συμβάν. Ευχαριστούμε!

2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ!
    ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ..."ΓΑΤΟΣ¨" ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ. Όταν δεν έχεις με τι να ασχοληθείς.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ