Με ασφάλεια το άνοιγμα των Παιδικών Σταθμών του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας

Rapid test σε προσωπικό και υπαλλήλους
Rapid test σε όλο το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών του ΚΑΠΑ καθώς και άλλων υπαλλήλων που επανήλθαν από κανονικές άδειες, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 13/1 στο χώρο του Φιλίππειου γυμναστηρίου Βέροιας. Η πρωτοβουλία του Νομικού Προσώπου σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκε προκειμένου να εξασφαλιστεί η εφαρμογή τήρησης των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού, ενόψει επαναλειτουργίας των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Αθλητισμού Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Βέροιας. Όλα τα δείγμα τα ήταν αρνητικά.

Την προηγούμενη ημέρα (Τρίτη 12/01/2021), στα πλαίσια επανέναρξης της λειτουργίας και της αρχής της νέας χρονιάς, είχε προηγηθεί επίσκεψη του Προέδρου του Ν.Π. κ. Λεωνίδα Ακριβόπουλου και της Προϊσταμένης Δ/νσης κ. Αθανασίας Γιαμουστάρη στους Παιδικούς Σταθμούς, επισημαίνοντας τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και οδηγίες του ΕΟΔΥ για την ασφαλή διαμονή των παιδιών στους χώρους εργασίας, ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Την επόμενη ημέρα (Πέμπτη 14/01/2021) Κλιμάκιο ελέγχου της Διεύθυνσης Υγείας Π.Ε. Ημαθίας, επισκέφθηκε δύο (2) Παιδικούς Σταθμούς για έλεγχο τήρησης των μέτρων προστασίας, όπου δεν υπήρξε καμιά παρατήρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ