Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (18/1 - 24/1)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Περίεργα τα πράγματα με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού στο Ζώδιο του Ταύρου, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021! Το υπερβολικό ρίσκο και η τεράστια εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, θα προκαλέσουν απώλειες, τσακωμούς, εντάσεις και λάθη ανεπανόρθωτα! Δεν υπερεκτιμάμε τις δυνάμεις μας, ηρεμούμε, κρατάμε την ψυχραιμία μας, αναλογιζόμενοι τις συνέπειες της όποιας αρνητικής συμπεριφοράς μας! Κάποιοι από μας θα αγγίξουν σίγουρα τα όρια της υπερβολής, θα ξεπεράσουν τα όρια του ρίσκου και τελικά θα βιώσουν ρήξεις, ιδίως αν ανήκουμε στο Ζώδιο του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου του 1ου δεκαημέρου! Σε όποιο Ζώδιο όμως κι αν ανήκουμε, προσέχουμε αυτήν την περίοδο και δεν απαιτούμε παράλογα πράγματα και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο!

♈ Κριός

Γενικά

Η νέα εβδομάδα φίλε μου Κριέ σε βρίσκει εξαιρετικά εκνευρισμένο για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Κάποια έκτακτα έξοδα θα σε αποδιοργανώσουν αλλά θα προκαλέσουν και ένταση, άγχος και ανασφάλεια. Απέφυγε αυτή την εβδομάδα την τόλμη και το ρίσκο, αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με Δια και σύνοδο με Ουρανό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου από την μία επιζητείς την ελευθερία σου από την άλλη σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις δυσάρεστες καταστάσεις του χτες

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ανακατατάξεις στα επαγγελματικά συνεχίζονται και δεν σου κρύβω ότι είσαι απογοητευμένος. Μεγαλύτερη ανησυχία έχεις για την εξέλιξη οικονομικών σου υποθέσεων.

♉ Ταύρος

Γενικά

Εκρηκτική είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Ταύρε, αφού ο Άρης και ο Ουρανός βρίσκονται σε σύνοδο στο δικό σου ζώδιο. Η τάση της εβδομάδας είναι η απελευθέρωση από κάθε τι που δεν προοδεύει δεν εξελίσσεται. Δεν παύει όμως να δημιουργούνται ξαφνικές αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σου. Μεγαλύτερη προσοχή σε κόντρες δείξε εσύ του 1ου δεκαημέρου. Πιο κερδισμένος σε αισθηματικά και επαγγελματικά εσύ του 2ου και 3ου δεκαημέρου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις ανάγκη από μια νέα αρχή , όμως οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στην αισθηματική σου ζωή πρέπει να λυθούν για να πας παρακάτω. Η εβδομάδα φέρνει την ρήξη και ένταση σε μια σταθερή σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναγνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά ότι έχει έρθει η ώρα για σημαντικά ξεκαθάρισμα τα στα επαγγελματικά σου. Προσοχή αυτή την εβδομάδα σε ρήξη με προϊστάμενο. Στα οικονομικά για την ώρα βρίσκονται λύσεις.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αρκετό στρες σε διακατέχει αυτή την εβδομάδα αγάπη Δίδυμε, γιατί νιώθεις ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και δεν έχεις προσωπικό χρόνο και χώρο για τον εαυτό σου. Άλυτες καταστάσεις του χτες μπαίνουν τώρα στο τραπέζι σκέψεων και συζητήσεων γιατί επιβάλλεται να βρεθούν λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετό πάθος σε χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο και εκδηλώνεις ζήλια ή και αμφιβολία για το άτομο που θες, θα σου δώσει ωστόσο μια μορφή επιβεβαίωσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει έντονο παρασκήνιο ενώ αναγκάζεσαι να πάρεις αποφάσεις. Στα οικονομικά έρχονται επιτέλους χρήματα στα χέρια σου.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Έφτασε η στιγμή να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, τα θέλω σου , να φροντίσεις επιτέλους εσένα και να δώσεις τόπο στην οργή σε ότι σε πίκρανε. Οι μέρες σου είναι θετικές, οι πιέσεις αφορούν μόνο γραφειοκρατικά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα απολαμβάνεις στιγμές στα αισθηματικά σου και φεύγουν επιτέλους τα μαύρα σύννεφα αμφιβολίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δείξε προσοχή στα άτομα που εμπιστεύεσαι για επαγγελματική συνεργασία κάποιοι δεν έχουν τις πιο αγνές προθέσεις. Έκτακτα έξοδα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

♌ Λέων

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα επικεντρώνεται στα επαγγελματικά και στους στόχους σου , μόνο που κυριαρχεί ο εκνευρισμός και κάποιες ρήξεις με άτομα που συνεργάζεσαι επαγγελματικά. Αρκετές επαφές και συζητήσεις σε βοηθούν να βρεις λύσεις. Απελευθερώσου από το στρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απογοητεύεσαι από την ξαφνική αλλαγή που δέχεσαι στην συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει ενώ οι κόντρες και νεύρα προκαλούν πάγωμα και απόσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπαίνεις σε μια νέα πιο ανταγωνιστική πορεία ενώ απογοητεύεσαι από την στάση και συμπεριφορά ενός συνεργάτη. Στα οικονομικά είσαι ικανοποιημένος.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αέρας αλλαγής πλανάται αυτή την εβδομάδα στη ζωή σου και είσαι σε περίοδο που θες να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση αλλάζοντας τα πάντα πρωτίστως την καθημερινότητα και την εργασία σου. Δεν είναι ωστόσο ιδανικό το διάστημα για μεγάλα ρίσκα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά η εβδομάδα είναι άκρως ευνοϊκή και αισθαντική. Μια επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα και θα ζήσεις ρομαντικές στιγμές

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική στασιμότητα σου προκαλεί νεύρα και σε αποδιοργανώνει ωστόσο σχεδιάζεις τα επόμενα βήματα σου. Στα οικονομικά είσαι ευχαριστημένος.

♎ Ζυγός

Γενικά

Σε εσωτερικό αναβρασμό είσαι αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου ζυγέ, γιατί υπάρχουν άλυτες εκκρεμότητες στα οικονομικά σου που πρέπει να λύσεις. Πάθη και λάθη του παρελθόντος σε κάνουν να μετανιώνεις για κάποιες κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί η επιπολαιότητα αυτή την εβδομάδα και δεν μπορείς να συγκρατήσεις το πάθος της στιγμής που μπορεί να σε κάνει ακραίο ή και απόλυτο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες και ηρεμείς. Το έντονο στρες για τα οικονομικά δεν λείπει.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Στις σχέσεις σου αυτή την εβδομάδα χτυπά κόκκινο καμπανάκι κινδύνου, αφού η σύνοδος Άρη Ουρανού προκαλεί έντονες κόντρες και αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σου και είναι επιβεβλημένα τα ξεκαθαρίσματα. Προσπάθησε να μην υπερβάλλεις στις αντιδράσεις σου και μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις. Κάποιες σχέσεις και συνεργασίες αναγκαστικά πρέπει να κλείσουν τον κύκλο τους γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Ανακατατάξεις στο σπίτι ή στην εργασία είναι μέσα στις τάσεις της εβδομάδας .

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πες αυτά που αισθάνεσαι, μην κρατάς μέσα σου τα συναισθήματα σου και αποδέξου το γεγονός ότι με μια σχέση που σε ταλαιπωρεί και επαναλαμβάνονται οι μεταξύ σας κόντρες, ίσως είναι η στιγμή τώρα να πεις το τελευταίο αντίο

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κόντρες και αψιμαχίες προβλέπονται στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να μην χάσεις το δίκιο σου! Στα οικονομικά προσοχή στις άσκοπες σπατάλες.

♐ Τοξότης

Γενικά

Με νεύρα και ευερεθιστότητα εξελίσσεται η νέα εβδομάδα που σε θέτει εργασιακή αναδόμηση και αλλαγές στους ρυθμούς της καθημερινότητας σου. Κάνε δραστηριότητες που θα σε αποφορτίσουν από το στρες της τελευταίας περιόδου. Η εβδομάδα είναι ιδανική για να κόψεις κακές συνήθειες .

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορείς να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά από το άτομο που είσαι ήδη σε μία σχέση! Οι μέρες σας φέρνουν πιο κοντά και μπορείς να αποφορτιστείς από τις πιέσεις της εβδομάδας κουβεντιάζοντας όλα όσα σε πιέζουν ετούτο το διάστημα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οι μέρες είναι τεταμένες και ευερέθιστες, αλλάζεις ρυθμούς στην εργασία σου και είναι πολλά αυτά που πρέπει να τακτοποιήσεις. Στα οικονομικά σου η περίοδος σε ευνοεί για ένα έξτρα κέρδος.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αρκετά δημιουργική προβλέπεται αστρολογικά για σένα Αιγόκερε η Νέα Εβδομάδα, όπου είναι φανερό ότι είσαι επικεντρωμένος σε ζητήματα οικονομικά αλλά και αισθηματικά! Στα οικονομικά θα χρειαστεί να κάνεις πολύ λεπτούς χειρισμούς και να μην πάρεις τώρα μεγάλα ρίσκα. Στα αισθηματικά αναμένεται μία ξαφνική εξέλιξη που θα δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές αποκαλύψεις και ξαφνικά γεγονότα στην αισθηματική σου ζωή σε κάνουν να είσαι μέσα στην χαρά και την ικανοποίηση! Το άτομο που θες, σε διεκδικεί με τον καλύτερο τρόπο και σου δίνει μία μεγάλη επιβεβαίωση μέσα την εβδομάδα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία νέα σελίδα ανοίγεται στα επαγγελματικά σου και μπορώ να πω ότι εντέλει θα καταφέρεις να βρεθείς ικανοποιημένος μέσα από την έκβασή κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων. Στα οικονομικά θυμήσου πως παν μέτρον άριστον!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Δυναμική αλλά και εκρηκτική αναμένεται η νέα εβδομάδα για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Υδροχόε. Η σύνοδος Άρη - Ουρανού φέρνει ξαφνικές ανατροπές και αλλαγές στις σταθερές βάσεις της ζωής σου (σπίτι - οικογένεια- εργασία)! Ζητάς την απελευθέρωσή σου από καταστάσεις που σε πνίγουν και είσαι αρκετά ανατρεπτικός στις αντιδράσεις και στις επιλογές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για συντροφικότητα, νιώθεις ότι πνίγεσαι από την σχέση σου ή ότι δεν είσαι στην φάση αυτή για κάτι μόνιμο και σταθερό! Προσοχή σε ρήξεις λοιπόν και σε νεύρα που θα φέρουν μία μεγάλη απομάκρυνση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι στο μεταίχμιο σημαντικών αποφάσεων γιατί οι συνθήκες δεν σου επιτρέπουν να κάνεις διαφορετικά ! Μία λύση σε μία οικονομική υπόθεση σου δίνει ανάσα

♓ Ιχθύς

Γενικά

Γεμάτη ειδήσεις είναι η εβδομάδα σου φίλε μου Ιχθύ ενώ κρίνεται επιβεβλημένο να πάρεις άμεσα και γρήγορα κάποιες αποφάσεις που ανέβαλες εδώ και καιρό! Κλείνεις κάποιους επαγγελματικούς κύκλους, βρίσκεσαι σε κάποιες αντιθέσεις με άτομα που συνεργάζεσαι, όμως όλα αυτά μπορείς και καταφέρνεις να τα διαχειριστείς με επιτυχία

Αισθηματικές Προβλέψεις

Χαρμόσυνα είναι τα νέα για τα αισθηματικά σου, αφού το εξάγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα αυτή την εβδομάδα δίνει την ευκαιρία αισθηματικής ανανέωσης και εκπλήρωσης των σχεδίων σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν πιέσεις και προβληματισμοί όμως κάποιες αποφάσεις που θα πάρεις θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το αδιέξοδο! Στα οικονομικά παίρνεις ανάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ