Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Και Σάββατο ψημένο ψαράκι από τον «Ψιψίκα-Τερτιβανίδη»! Για παραγγελίες στο 2331064261

Και με δωρεάν παράδοση στην πόρτα μας!
Ψήνεστε για ψαράκι; Πεθυμήσατε ολόφρεσκο ψημένο ψαράκι αλλά και δεν θέλετε να βγείτε από το σπίτι για να τα πάρετε, ούτε να μπείτε στον μπελά να τα καθαρίσετε και να τα μαγειρέψετε και να μυρίσει και η κουζίνα σας. Εδώ έρχεται το ψαράδικο του «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» που φροντίζει, όχι μόνο να μας προμηθεύει καθημερινά τα πιο φρέσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές της Βέροιας αλλά και να μας τα ψήνει κιόλας την ώρα που επιθυμούμε! Και επειδή το καλό και φρέσκο ψάρι δεν έχει ημέρα, ο «Ψιψίκας - Τερτιβανίδης» μας ψήνει τα ψάρια και το Σάββατο!

Και το Σάββατο, στους πάγκους του «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 18 θα βρούμε την πιο μεγάλη ποικιλία, σε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, όπως μόνο το πιο παλιό ψαράδικο της Βέροιας μπορεί και προσφέρει. 

Όλα τα ψάρια, νωπά ή ψημένα, έρχονται στην πόρτα σας με δωρεάν παράδοση!

Εσείς μείνετε σπίτι και αφήστε τον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» να φροντίσει για το μεσημεριανό σας φαγητό, δίνοντας την παραγγελία σας, είτε για νωπά είτε για ψημένα ψάρια, στο τηλέφωνο 2331064261.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ