Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέρασε στην επόμενη φάση του «Voice» η Ναουσαία Αθηνά Βέρμη

Κέρδισε τη «μάχη» και πήρε το εισιτήριο για τα live cross battles
Το πρώτο επεισόδιο των Battles του «The Voice of Greece» προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου. Πρώτη στη σκηνή ανέβηκε η Ναουσαία Αθηνά Βέρμη, από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και τραγούδησε κόντρα στη συμπαίκτριά της Ίριδα Μουτούς το τραγούδι «Μαύρο Χιόνι». Οι δύο τραγουδίστριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά μόνο μία θα περνούσε στην επόμενη φάση, αυτή των live cross battles. Η Ελεονώρα βρήκε ότι και οι δύο είχαν καλές και άτυχες στιγμές, σχολίασε πως η Αθηνά ήταν πιο κοντά στο κλίμα του τραγουδιού αλλά η Ίριδα πιο συνεπής και φάνηκε αρκετά μπερδεμένη. Τελικά, έπειτα από λίγη σκέψη, επέλεξε να συνεχίσει στην επόμενη φάση με την Αθηνά, η οποία καταχαρούμενη δήλωσε πως... ήρθε η καρδιά της στη θέση της!


Περνώντας στα backstage η 27χρονη Αθηνά, πάντα με το γλυκό και πλατύ χαμόγελο που την χαρακτηρίζει, είπε πως αγχώθηκε πριν την ανακοίνωση καθώς η Ελεωνόρα ήταν πολύ σκεπτική και τόσο η ίδια όσο και η συμπαίκτριά της είχαν δώσει το 100% του εαυτού τους αλλά με την ανακοίνωση του αποτελέσματος ηρέμησε. Συγχαρητήρια Αθηνά!

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο από την εμφάνιση της Αθηνάς:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ