Quantcast

http://picasion.com/

Μητσοτάκης: «Θα εμβολιαστούν 2.000.000 πολίτες μέχρι τον Μάρτιο»

«Δεν θα είναι εκλογική χρονιά το 2021 - Επιθυμία να ανοίξει η αγορά με click away»

Σε διάψευση των σεναρίων περί πρόωρων εκλογών προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 απόψε. Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας για το νέο κυβερνητικό σχήμα και κατά πόσο αυτό βρίσκεται σε «προεκλογικό σχηματισμό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι το 2021 δεν θα είναι εκλογική χρονιά.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί η φερόμενη ενίσχυση του υπουργείου Εσωτερικών σημαίνει κάτι» σημείωσε και πρόσθεσε ότι πρόθεσή του είναι η κυβέρνηση «να εξαντλήσει την τετραετία». Ο πρωθυπουργός τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση απολαμβάνει άνετης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και πως παρά τις δυσκολίες οι πολίτες την εμπιστεύονται.

Κληθείς να σχολιάσει αν με τον ανασχηματισμό σημειώθηκε «δεξιά στροφή» ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «απλοϊκή συζήτηση» και υπογράμμισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι κυρίαρχη δύναμη στον κεντρώο πολιτικό χώρο, ενώ έχει στις τάξεις της στελέχη από διάφορες πολιτικές αφετηρίες.

Δεν αψηφήσαμε το δεύτερο κύμα του κορονοϊού. Προετοιμαστήκαμε ώστε να ενισχύσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας με περισσότερους γιατρούς, κρεβάτια και νοσηλευτές», ανέφερε στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 ο Έλληνας πρωθυπουργός. Μάλιστα,  τόνισε ότι «το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού ήταν πιο βίαιο. Θρηνήσαμε και θρηνούμε πολλούς νεκρούς».

Πάντως, όπως σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, η Ελλάδα συγκριτικά με άλλες χώρες τα έχει καταφέρει πολύ καλύτερα. «Η πανδημία του κορωνοϊού υποχωρεί στη χώρα μας. Είχαμε φθάσει σε παραπάνω από 600 διασωληνωμένους και τώρα είμαστε κάτω από 350», ανέφερε χαρακτηριστικά παρουσιάζοντας, μάλιστα, και τα γραφήματα. 

Στο ερώτημα αν οι λοιμωξιολόγοι είχαν εισηγηθεί lockdown στη Θεσσαλονίκη πριν από τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν κατηγορηματικός: «Ουδέποτε η Επιτροπή μας εισηγήθηκε lockdown στη Θεσσαλονίκη πριν από τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι στην Ελλάδα έχουν έρθει αρκετές ποσότητες εμβολίων και μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχουν κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού τουλάχιστον 2.000.000 πολίτες και κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις για τον χειρισμό της πανδημίας του κορωνοϊού ανέφερε: «Θα ήταν καλό να μην υπονομεύουμε την προσπάθεια και τις επιδόσεις της χώρας. Θα συγκρίνουμε το Μάτι με μία παγκόσμια πανδημία;», διερωτήθηκε, ο Πρωθυπουργός.

11 σχόλια:

  1. Ο άνθρωπος φαίνεται, έχει στο βλέμμα του την έξοδο από την κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άνθρωπος δεν ξέρει τι του γίνεται. Βλέποντας και κάνοντας. Δεν υπάρχει περίπτωση μέχρι τέλος Μαρτίου να έχουν γίνει 2.000.000 εμβόλια. Έχει το βλέμμα της αγελάδας...

      Διαγραφή
    2. εδω καλα καλα δεν ξερουμε τι ειναι τα εμβολια και εσεις θελετε να ειναι ακριβως 2.000.000. αλλα και ο κουλης μιλαει με τοση σιγουρια για κατι που εχει μεσα του το απροοπτο - απροβλεπτο

      Διαγραφή
  2. ΚΟΥΛΗ .ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προκαλεῖ ὁ ἀφωρισμένος, χειρότερος καί τοῦ Γιωργάκη ὀλετήρ Κούλης._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AFORIZMENOS ,,,,KAI GROUSOUZHS,,,,,KAI OI ELADAMAS PAH 500 XRONIA PHSO,,,ATHEOS ,KAI KOROHDEUH KAI TON KOZMO,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλα πράγματα πάνε τη χώρα μας 500+ χρόνια πίσω.

      Διαγραφή
  5. ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΝΤΠ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ.
    Ν Τ Π
    ΨΑΧΝΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το δηλώνω από τώρα. Δεν θα μπολιαστώ.
    Ας δοκιμαστεί, το προς το παρόν δηλητήριο, στα άλλα πειραμογκόϊμ και μετά από 10 χρόνια βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου κουλη φαρμακέμπορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ετσι για να κόψουμε τις βλακείες επιτέλους. έως πρώτη Μαρτίου από σήμερα 2000000/47 ημέρες από σήμερα= 42553 εμβολιασμοί ανά ημέρα. Αν υποθέσουμε ότι εννοεί μέχρι τέλος Μαρτίου τότε 2000000/77= 25974 εμβολιασμοί ανά ημέρα. Κύριε πρωθυπουργέ τόσους συμβούλους έχετε μήπως πρέπει να πάρετε ακόμα έναν αλλά να ξέρει διαίρεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ