Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσοχή: Στις 21:00 από σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας

Κλειστά για 7 ημέρες κομμωτήρια, λιανεμπόριο, εκκλησίες
Επανήλθε από σήμερα Κυριακή 3 Ιανουαρίου και για 7 ημέρες το αυστηρό lockdown σε όλη τη χώρα, με σκοπό όπως είχε ανακοινώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τη δημιουργία ενός ασφαλούς επιδημιολογικά περιβάλλοντος προκειμένου να ανοίξουν τα σχολεία στις 11 Ιανουαρίου. Από τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 3 Ιανουαρίου και μέχρι τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, επανέρχεται η απαγόρευση μετακινήσεων από τις 21:00 το βράδυ (από τις 22:00 που ίσχυε μέχρι σήμερα) μέχρι και 5:00 το πρωί, με μόνη εξαίρεση τους εργαζόμενους και όσους έχουν ανάγκη ιατρικής βοήθειας. 

Επιπλέον, όλο αυτό το διάστημα, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που είχαν σταδιακά επιτραπεί πριν από τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, σταματά η «παράδοση εκτός» (click away) στα εμπορικά καταστήματα, η λειτουργία βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων, υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, ΚΤΕΟ και οι δραστηριότητες κυνηγιού και ψαρέματος, ενώ οι εκκλησίες θα παραμείνουν κλειστές και δε θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός των Υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων σε εξωτερικούς χώρους.

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση:

4 σχόλια:

  1. Μετά τίς 9 μ.μ. τελικά γίνεται φονικός ὁ κοροϊδοϊός, πού οἱ 100 στούς 99* δέν καταλαβαίνουν κἂν ὄτι τόν περνᾶνε ἢ τόν περνᾶνε σἂν ἁπλό συνάχι. Τό λένε οἱ «εἰδικοί» ἀπό τά Lidl καί τά ΑΒ._

    * Ἐσκεμμένη ἡ ἀντιστροφή τῶν ἀριθμῶν, χάριν σχήματος λόγου τῆς ὑπερβολῆς._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oi eklisies itan anixte? E re Dulema pu pefti. Ellina kimismene amialek akoinonite afta su axizun. Krima. Aku SMS gia na wgo exo. Afta den ginonte puthena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας τα κάνατε τσουρέκια με την ψευτο πανδημία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας σπάσατε τα.... νεύρα με τις ηλιθιότητες περι κοροιδοιου! Τελειώνετε και πάρτε τον δρόμο τον αγύριστο! Άντε να ξεβρομισει η ταλαιπωρημένη Ελλαδιτσα μας, τέρατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ