Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα πάντα για τη λίπανση δέντρων και φυτών στο Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος»

Μεγάλη γκάμα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, εξειδικευμένη και βιολογική λίπανση

Τα δέντρα και τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί όπως ο άνθρωπος και χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα και θρέψη για την ανάπτυξή τους, έτσι ώστε να αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να αναπτύξουν μία άμυνα απέναντι σε ασθένειες και παράσιτα. Η φροντίδα αυτή βρίσκεται στην σωστή λίπανση των εδαφών, η οποία βοηθάει στην ενδυνάμωσή τους με τα κατάλληλα στοιχεία.



Σύμμαχος σας σε αυτό το στάδιο της λίπανσης θα γίνει το «Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας Γκαλίτσιος Θεόδωρος», το οποίο είναι πλήρως εφοδιασμένο με μία μεγάλη γκάμα ποιοτικών λιπασμάτων, τόσο για τους επαγγελματίες που αναζητούν κάτι εξειδικευμένο όσο και για τους ερασιτέχνες που έχουν να συντηρήσουν έναν κήπο ή ένα θερμοκήπιο. Ακόμη, έχει φροντίσει για το ιδιαίτερο κομμάτι της βιολογικής λίπανσης, που για κάποιους φαντάζει βουνό, να τους το διαθέτει άμεσα και μέσα από ποικίλα προϊόντα!


Στο «Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας Γκαλίτσιος Θεόδωρος» μπορείτε να βρείτε κλασικά λιπάσματα, αλλά και λιπάσματα με νέες τεχνολογίες που στοχεύουν στην καλύτερη αφομοίωση τους από το έδαφος και στην άμεση εμφάνιση αυτών στην ανάπτυξη του δέντρου. Μπορείτε να προμηθευτείτε εξειδικευμένα λιπάσματα για κάθε φυτό και φυσικά αν έχετε σκεφτεί: «Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει "αυτό", αν και είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει» τότε πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε το κατάστημα καθώς θα βρείτε ακριβώς ότι αναζητάτε!

Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700, 6937396771
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop

Το προσωπικό μας και το κατάστημα μας είναι στην διάθεση σας Δευτέρα με Παρασκευή 08:00-19:00 και Σάββατο 08:00-14:30.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ