Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Ημαθιώτισσα που μας δείχνει πως να υιοθετήσουμε το παριζιάνικο στυλ

Έχουν χυθεί τόνοι μελάνι για το σικάτο παριζιάνικο στυλ αφού αποτελεί την επιτομή της κομψότητας. Οι κώδικές του και οι κανόνες του δεν είναι τόσο απλοί, ωστόσο η Χαριτίνη Ηλιάδου κατάφερε να δημιουργήσει ένα look που μας θύμισε το παριζιάνικο στυλ. Η όμορφη influencer από την Ημαθία, φόρεσε ένα blazer σακάκι και ένα παντελόνι σε μια ανοιχτή καφέ απόχρωση και απογείωσε το σύνολο της με ένα μπερέ στο ίδιο χρώμα. Το μπερέ είναι ένα από τα χαρακτηριστικά αξεσουάρ του γαλλικού στυλ. Έτσι, η γοητευτική γυναίκα από την Αλεξάνδρεια κατάφερε να δώσει μια elegant νότα στο σύνολο της. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια.

Styling tip: Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις μποτάκια σε κοντινή γήινη απόχρωση. Σου υπενθυμίζουμε πως τα μονοχρωματικά looks δείχνουν δυναμικά και στιλάτα. Μην ξεχάσεις όμως το μπερέ σου.

8 σχόλια:

  1. Ερώτηση για να μην γινω ρόμπα σε καμιά παριζιάνα. Τα άρβυλα πάνε να μην ειναι στο τραπέζι; Τα πόδια, πάντα ανοιχτά; Ετσι ειναι το Γαλικό; Άλλο ήξερα εγώ. Εντάξει στις γυναίκες, Οι άντρηδες με σκελέα, ανοιχτά πόδια και το άρβυλο στο τραπέζι, τσίπουρο και απλανές βλέμμα, θα κάνει δουλειά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια Παριζιάνα απ' τον Γιδά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ.
    ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΥΛ ΤΣΟΠΑΝΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΘΕΛΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΤΥΛ ???.......ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι τοσο Μενος, κομπλεξ και κακια σε μια κοπελα δε μπορω να καταλαβω...Σαν πολιτες της Βεροιας νομιζω οτι εχουμε καλυτερο επιπεδο απο αυτο.Κανουμε μαζικη επιθεση στη φωτογραφια μιας κοπελας και κρινουμε τα ανοιχτα της ποδια τα αρβυλα της κτλ κτλ.Συμφωνω οτι το αρθρο ειναι υπερβολικο και τραβηγμενο αλλα η κοπελα εχει ακουσει τον εξαψαλμο απο μια απλη φωτογραφηση λες και δεν εχουμε δει τοσα και τοσα στην τηλεοραση σε εκπομπες τυπου GNTM.Μια χαρα κοπελα ειναι αν εχουμε θεμα πραγματικα με τη διαλογη θεματολογιας των αρθρων που ανεβαζει ο βεροιωτης αυτο ειναι μια αλλη ιστορια τα πυρα μας πρεπει να συγκεντρωθουν εκει και οχι σε μια νεαρη κοπελα.καλη χρονια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μένα θα μιλήσω. Κανένα μένος, κόμπλεξ ή κακία. Διασκεδάζω με το ολίγον ανάλογων αναρτήσεων. Ηθελε να μας δείξει την στιλιστική επιλογή της. Οκ. Τα πόδια ορθάνοιχτα τι ηθελαν να δείξουν; Η άλλη λέει , εκανε διακοπές στη Μύκονο και ανεβάζει φωτό με τον απαυτό της τούρλα. Μέσες άκρες, ξέρουμε τι εκανε στη Μύκονο. Τι κάνουν σχεδόν όλες που φορούν μόνο το άρωμά τους και κάτι σπάγκους ολούθε στο κρέας. Δικαίωμά τους βέβαια. Αυτές πουλάνε χόρτο και ότι άλλο και αλλοι το τρώνε. Ανάλογα με την τσέπη σου. Οι εποχή το έχει ιδιαίτερα τώρα. Αναγκαίο και το ... ξεσκόνισμα δε λέω. Φόρα παρτίδα και ως πρόταση για όσες πιστές; Μάλλον ναι. Όσο για ανάλογες αναρτήσεις εδω, θα ελεγα οτι κάποιοι βγάζουν τα προς το ζην. Δηλαδή, διάφορο περιεχόμενο και ειδήσεις που αυτοί θέλουν. Κατανοητό. Δικό τους το μαγαζί. Μου έκοψαν και δικά μου σχόλια κατα καιρούς. Ε και λοιπόν; Αλλος ειναι ο διαχειριστής και οχι εγω. Απλά μου δίνουν τη δυνατότητα , να πω δυο λόγια στην παρέα. Το τι διαβάζουμε ως σχόλια, δεν λέγεται. Απο αξιοπρεπή, μέχρι "το θολωμένο μου μυαλόοοοο". Ετσι ειναι εδω εξω. Στο "μαντρί" μέσα, το όποιο μαντρί, ακούς μόνο μπεεεε. Εύχομαι σε όλους της παρέας, να μας συμβούν και ευχάριστα τον νέο χρόνο. Με υγεία. Αυτό να το προσέξουμε ιδιαίτερα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ