Quantcast

http://picasion.com/

H κακοκαιρία έφερε προβλήματα στο Σέλι

Γέμισαν με νερά οι δρόμοι και οι αυλές των σπιτιών
Η έντονη χθεσινή βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει πολλά προβλήματα στα ορεινά χωριά της Ημαθίας. Ειδικά στο Σέλι, η συνεχόμενη νεροποντή ήταν τόσο δυνατή που πλημμύρισε το κέντρο του χωριού, με τους κατοίκους να προσπαθούν με φτυάρια και άλλα υλικά, να τα απομακρύνουν, στο μέτρο βέβαια, που αυτό ήταν εφικτό. Για αρκετή ώρα, τα φρεάτια είχαν μπλοκάρει, με αποτέλεσμα οι δρόμοι και οι αυλές των σπιτιών να γεμίσουν με μεγάλες ποσότητες νερού. Αξίζει να σημειωθεί πως τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Ιανουαρίου έριξε και ελαφρώς χιόνι στο χωριό, πριν βγάλει ήλιο... 

Δείτε φωτογραφίες όπως τις δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιώργος Φαρσαρώτος:








5 σχόλια:

  1. αντι να εχει 1 μετρο χιονι ριχνει ανοιξιατικες βροχες και παει τζαμπα το νερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι η κατάρα απο τους μούφα Βλάχους που τους κατατρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟΣ. ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΔΝΡΕΙΑ, ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΠΕΡ, ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΕGΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν.ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΣΤΟ 2'.50" , H ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επεκταση δασων αναλογικα, φερνουν ραγδαιοτητα και υετο. ελεγχος των δασων σε ολο το βορειο ημισφαιριο μην πω σε ολο τον πλανητη αλλιως θα δουμε και μουσωνες. αλλα ποιος ειμαι εγω για να εισακουσθω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ