Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Γυαλί» οι δρόμοι στο Σέλι

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην είσοδο του Σελίου μπροστά από το παρκινγκ, στην πλατεία περιμετρικά, στην ανηφόρα μέχρι τον «Αναγνώστη», αλλά και στην ανηφόρα προς τα «Πιτουλέικα», γιατί ο δρόμος είναι σαν... παγοδρόμιο. Λόγω υπερχείλισης της δεξαμενής πάνω από τα μαντριά του Βόλκου, το νερό κυλάει και φτάνει μέχρι την πλατεία και σε συνδυασμό με τις αρνητικές θερμοκρασίες έχει δημιουργηθεί παχύ στρώμα πάγου στο οδόστρωμα. Όπως αναφέρει ο Γιώργος Φαρσαρώτος: 

«Ενημέρωσα τόσο τον Δήμο, όσο και την Περιφέρεια. Ένα όχημα της Περιφέρειας θα ρίξει αλάτι στης 7 το απόγευμα σε αυτά τα τμήματα. Αλάτι θα ρίξει και στα γνωστά σημεία που πιάνουν πάγο στον οδικό άξονα Βέροια-Σέλι-Νάουσα μιας και αναμένονται χιονοπτώσεις απόψε. Επίσης ενημέρωσα και στην ΔΕΥΑΒ τον προϊστάμενο τεχνικών υπηρεσιών κ. Δημήτρη Δασκαλο για το θέμα της υπερχείλισης της Δεξαμενής».

Δείτε φωτογραφίες από το Σέλι:









5 σχόλια:

  1. εδω δεν ασχολουνται με τις "αφανεις" διαροες στην βεροια θα ασχοληθουν με το σελι? αν μετρουσαν αθροιστικα το νερο που διανεμεται με τα ρολογια και το νερο που διαχειριζονται θα βλεπαμε οτι υπαρχουν μεγαλες διαροες και ο λογος δεν υπαρχουν μειωτες πιεσεις με αποτελεσμα ολο το παλιο δικτυο να σπαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεχνάς ότι και εκεί υπάρχουν μόνιμοι κάτοικοι

      Διαγραφή
  2. καλα ρε εκει στο σελι δεν "κλεισατε τα νερα" για το χειμωνα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΝΕΡΑ , ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΥΒΙΚΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!!

      Διαγραφή
  3. Μόνο στο Σέλι συμβαίνουν αυτά....μέχρι πριν λίγες μέρες κόβανε το νερό το βράδυ από την Δευαβ....τώρα έχει υπερχείλιση η δεξαμενή....ήρωες οι κάτοικοι παλεύουν μόνοι τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ