Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο 60% η πληρότητα στις ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη η πληρότητα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων της συμπρωτεύουσας διαμορφώνεται σήμερα στο 60%. Πολύ καλή είναι η εικόνα και στις απλές κλίνες covid. Αυτά τα θετικά στοιχεία για τις ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, Δημήτρης Τσαλικάκης. Σε συνέντευξή του στον Real Fm 107,1 Θεσσαλονίκης ο κ. Τσαλικάκης προειδοποίησε, ωστόσο, ότι η εικόνα αυτή «μπορεί να ανατραπεί σε μια βδομάδα αν είμαστε απρόσεκτοι». 

Ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ επισήμανε ακόμη ότι σήμερα, Πέμπτη (14.01.2021) ολοκληρώνονται οι εμβολιασμοί των υγειονομικών. Το Σάββατο (16.01.2021) θα αρχίσουν οι εμβολιασμοί για άτομα ηλικίας άνω των 85 ετών στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα σε ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο, «Άγιος Παύλος» και – με πολύ «προσοχή» – στο «Θεαγένειο», το οποίο ωστόσο θα βγει σύντομα από τον σχεδιασμό, όπως σημειώνει το GRTimes. 

Σταδιακά, σύμφωνα με τον κ. Τσαλικάκη, θα εντάσσονται στο σχέδιο των εμβολιασμών τα Κέντρα Υγείας ούτως ώστε το αργότερο έως τις 10 Φεβρουαρίου να έχουν ενταχθεί στη διαδικασία όλα τα ΚΥ (συνολικά 46 αρμοδιότητας της 4ης ΥΠΕ).

4 σχόλια:

  1. Ξαδέρφη μου δουλεύει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης
    Και δεν έχουν καθόλου κόσμο. Το νοσοκομείο είναι σχεδόν άδειο.
    Ουτε απο κοβιντ ουτε απο κανένα αλλο περιστατικό αφου ο κόσμος που νοσουσε απο αλλα νοσηματα δεν θελει να πηγαίνει στο νοσοκομειο γιατι ξέρει οτι θα βρει τον μπελά του....
    Τώρα τα ΜΜΕ λένε μονο και μόνο να τρομοκρατούν τον λαουτζίκο....
    Και ο νοών νοείτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι έχουμε συγγενείς και φίλους σε κάποιο Νοσοκομείο ανά την Ελλάδα και γνωρίζουμε πολύ καλά τι γίνεται, δεν περιμέναμε από σένα ενημέρωση.

      Διαγραφή
  2. Σε ποιο νοσοκομειο δουλευει η ξαδερφη σου να παρω να ρωτησω ποσο αδειο ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ