Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχονται νέα χιόνια στη Βέροια;

Την Τρίτη το βράδυ

Νέο κύμα κακοκαιρίας, με πυκνές χιονοπτώσεις και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια της χώρας, αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα μας από απόψε το βράδυ μέχρι την Πέμπτη, εκκινώντας από τα δυτικά. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, στο «παιγνίδι» του χιονιά, έστω κι αν είναι με τη μορφή... εξπρές, μπαίνει και η Βέροια, ενώ στα ορεινά του Βερμίου και των Πιέριων, η επέλαση της κακοκαιρίας αναμένεται να είναι πολύ έντονη.

Εκκίνηση με καταιγίδες και βουτιά του υδράργυρου

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τα προγνωστικά μοντέλα, το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει άρδην στην Κεντρική Μακεδονία και τη Βέροια από το μεσημέρι της Τρίτης, λόγω της κίνησης βαρομετρικού χαμηλού από το Ιόνιο προς το Βόρειο Αιγαίο. Αρχικά θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις στο σύνολο της περιφέρειας, ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σε Βόρειοι-Βορειοδυτικοί, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία στην ευρύτερη περιοχή να σημειώσει βουτιά μέσα σε λίγες ώρες, έως το βράδυ, από τους 13 βαθμούς Κελσίου στους 2 για την πρωτεύουσα της Ημαθίας

Χιονοπτώσεις σε όλη την Κεντρική Μακεδονία

Αυτή η «βίαιη» είσοδος του ψυχρού μετώπου, συνοδεία του παγερού Βαρδάρη, αναμένεται να έχει ως αποτέλεσμα τη γρήγορη μετατροπή των βροχοπτώσεων σε χιόνι, κατά τόπους μάλιστα πυκνό, αρχικά από τους νομούς Πέλλας, Κιλκίς, Ημαθίας και Πιερίας και στη συνέχεια στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Σερρών και Χαλκιδικής.

4 σχόλια:

  1. Ποιος είναι ο μετεωρολόγος σας, στείλτε τον διακοπές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με τις περισσότερες (αν όχι όλες) προγνώσεις δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έβαλα αλυσίδες.
    Έχω έτοιμο το καρότο για τη μυτι.
    Ας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω ειμαστε και Θα το δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ