Quantcast

http://picasion.com/

Δεν φαντάζεστε ποια ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» κατάγεται από την Ημαθία

Οι «Άγριες Μέλισσες» γνωρίζουν επιτυχία σημειώνοντας μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Χιλιάδες πολίτες από Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια βλέπουν φανατικά το σίριαλ του ΑΝΤ1 και έχουν ταυτιστεί με τους ηθοποιούς που συμμετέχουν σ' αυτό. Αυτό όμως που δεν γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος είναι πως μια εκ των πρωταγωνιστριών κατάγεται από την Ημαθία. Ο λόγος για την Βίκυ Διαμαντοπούλου, η οποία φιλοξενήθηκε στην πρόσφατη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «THE 2NIGHT SHOW».


Η γνωστή σε όλους μας «Σοφούλα», η κόρη του κοινοτάρχη «Ντόλια» ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο πατέρας της Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος είναι από την Αλεξάνδρεια. Μάλιστα, όπως είπε, ο πατέρας της, ζήτησε να πει στον Γρηγόρη για την Αλεξάνδρεια, ο οποίος με τη σειρά του έστειλε χαιρετίσματα στην πόλη!

Δείτε το video από το alexandreia-gidas.gr:

5 σχόλια:

  1. Άρα Ντόλιας και Παγώνα κατάγονται και αυτοί από την Ημαθία!!!!!!!!!!;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΒΟΣΚΑΡΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να την βραβεύσει ο Δήμαρχος της Αλεξάνδρειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοφούλα έλεος δηλαδή, αφήνεις τον Άγγελο για τον Βόσκαρη; Δεν πειράζει τον θέλουμε εμείς που έχουμε να δούμε γκόμενο από την προηγούμενη καραντίνα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα τι μπουμπούκια βγάζει αυτή η ημαθία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ