1.488 έλεγχοι covid την Πέμπτη στην Ημαθία - Πόσες παραβάσεις βεβαιώθηκαν

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Χθες, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 69.839 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν συνολικά 1.539 παραβάσεις. Στην Ημαθία πραγματοποιήθηκαν 1.488 έλεγχοι που αφορούσαν παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, μη τήρηση για προβλεπόμενης απόστασης, μη δικαιολογημένη μετακίνηση, κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων, ιδιωτικές συναθροίσεις κτλ. και βεβαιώθηκαν συνολικά 38 παραβάσεις που αφορούσαν:

• 33 παραβάσεις σε πεζούς και οδηγούς για μη δικαιολογημένη μετακίνηση (χωρίς SMS/βεβαίωση ή ψευδή δήλωση) και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300€

• 4 παραβάσεις σε πεζούς για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300€

• 1 παράβαση σε super market για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας, όπου επιβλήθηκαν 5.000 ευρώ πρόστιμο στον ιδιοκτήτη και 3.000 ευρώ στον προσωρινά υπεύθυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ