Quantcast

http://picasion.com/

Σαν σήμερα το μεγάλο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη Βέροια - Ποιοι ήταν εκεί

Φωτογραφίες+Video από την μεγαλύτερη εκδήλωση που έγινε στην Ημαθία
Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το μεγάλο Συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας που διεξήχθη στην Πλατεία Δημαρχείου. Πιο συγκεκριμένα, ήταν 22 Ιανουαρίου 2019, όταν χιλιάδες Βεροιώτες «πλημμύρισαν» την οδό Μητροπόλεως και εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην «Συμφωνία των Πρεσπών». 

Στην πατριωτική εκδήλωση είχαν απευθύνει χαιρετισμούς ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Καλαϊτζίδης, οι δήμαρχοι Βέροιας - Βοργιαζίδης, Νάουσας - Κουτσογιάννης και Αλεξάνδρειας – Γκυρίνης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας δήμαρχος Αμπελοκήπων Λ. Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Α. Καγκελίδης, ενώ το συντονισμό είχε η κ. Δ. Μπαλτατζίδου. Ακολούθησαν οι βασικοί ομιλητές, ο πρώην δήμαρχος Βέροιας Ανδρέας Βλαζάκης και ο διδάκτωρ κοινωνικών επιστημών Θεοφάνης Μαλκίδης. 

Για την ιστορία, υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών είχαν ψηφίσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, οι Βουλευτές Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου, Γιώργος Ουρσουζίδης και Χρήστος Αντωνίου, ενώ είχε καταψηφίσει ο Απόστολος Βεσυρόπουλος. 

Δείτε φωτογραφίες και video από εκείνη την ημέρα:











































































46 σχόλια:

  1. Ξανα ολοι μαζι τωρα, να βροντοφωνσξουμε οτι η Συμφωνια πρεπει να τηρηθει κατα γραμμα κσι συντομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οἱ ρόζ καί γαλάζιοι μασῶνοι καί ΕΑΜοβούλγαροι νά τό φωνάζετε ὅσῳ θέλετε. Ὅ,τι καί νά ὑπογράφετε καί νά τηρῆτε, δοσίλογοι, δέν τό ἀναγνωρίζομε. Ἡ Μακεδονία εἶναι μόνον μία καί εἶναι μόνον ἑλληνική. Ὅποιος ἀναγνωρίζει τό νεοκομιτατζήδικο τιτοϊκό μόρφωμα ὡς «Βόρειο Μακεδονία» εἶναι εἴτε ἁπλῶς ἀνιστόρητος εἴτε ἀπατεών. Ἂν εἶναι ἑλληνικῆς καταγωγῆς, τυγχάνει καί προδότης. Ἡ μειοδοτική συνθηκολόγησι τῶν Πρεσπῶν ἔχει ἡμερομηνία λήξεως, ὅπως ὅλα τά ψευδῆ, ἀνήθικα, δόλια καί αἰσχρά κατασκευάσματα._

      Διαγραφή
    2. Βαρεθηκαμε τους πατριδοκαπηλους και ανιστορητους ,γεμάτους μίσος τύπου Χατζηνικολάου.

      Διαγραφή
    3. Bαρεθήκαμε τούς ἀνώνυμους κοκκουλοφλώρους, σιωνιστόδουλους σκοπιανοτσολιάδες. Στίς τρῦπες σας, σκουλήκια!

      Διαγραφή
    4. Άνθρωπος του Θεού και να μιλάς έτσι; Πιπέρι Δημητράκη....

      Διαγραφή
    5. Σπασε πλακα να εισαι κρυφοεβραιος(οδοντας αντι οδοντος). Δεν πειραζει. Και οι Χριστιανοι εχουμε τα θεματακια μας(σιγα μην δωσουμε το ενα απο τα δυο ιματια μας).

      Διαγραφή
  2. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι η Εξεφτελισμένη η ΕΛΜΕ που προκηρύσσει στάση εργασίας για ψύλλου πήδημα, εκείνη την ημέρα αρνήθηκε πεισματωδώς να προκηρύξει, με αποτέλεσμα οι εκατοντάδες Καθηγητές που ήθελαν να χάσουν το μεροκάματο για να παρευρεθούν, να μην μπορέσουν. Όταν πουλάς την Μακεδονία, το κάνεις ολοκληρωτικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΥΜΆΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙΣ. ΤΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ.

      Διαγραφή
  3. Η συμφωνία ηταν να φύγουν αυτοι δηλ ο Σύριζα και το κατάφεραν με τις υγειες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eutixos iparxun ke oi foto na wlepume ke merika lamogia pu Tora ine krimenoi sta budrumia toys. E re plaka pu exume.ezi wromisi o topos me wolemenous ke ypokroites.o sewasmiotato pu wriskese re pedia?! Apla rotao San orthodoxos ellinas waftismenos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ του γλυκού νερού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που εξαφανίστηκαν όλοι αυτοί οι Μακεδονομάχοι με τα φλάμπουρα ? Τα κατέβασαν κ σήκωσαν σημαίες της νδουλας?? Μπεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο στους καρναβαλους που μας φορτωσαν τον Κουλη και τωρα χαρακτηριζει τη συμφωνια ιστορικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι εμείς ήμασταν οι γραφικοί κ ακροδεξιοί που τώρα δεν μας θέλει ο Μητσοτάκης... φτου κακά μακριά του να πάμε μην τον λερωσουμε τον (Γερμανό)Ευρωπαίο τον σινιέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΖΑΕΦ. Έδωσες αγώνα Κυριάκο για να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών, σ' ευχαριστούμε για αυτό. Έχει δίκιο ο ΖΑΕΦ, ο Κούλης έδωσε πράγματι αγώνα μόνο στα λόγια, τον αγώνα που εννοεί ο ΖΑΕΦ είναι ότι δεν προέβαλε κανένα εμπόδιο στον Σύριζα, αφού δεν τόλμησε ούτε καν δημοψήφισμα να ζητήσει επίσημα σαν κόμμα, γιατί δεν θα έβλεπε ποτέ πρωθυπουργία, ανοίγοντας ουσιαστικά στους προδότες Συριζαίους το δρόμο για την ψήφιση της συμφωνίας. Έννοια σας και στις εκλογές θα το θυμόμαστε. Τα ακούτε ΝΔούληδες, αυτά να θυμάστε στην κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΛΙΓΟΙ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΟΜΩΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΄΄ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΄΄ ΤΗΣ ΕΛΒΕΡΟΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευτυχώς, που οι πραγματικοί ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ δηλαδή ο Τσίπρας με τον Κοτζιά και οι 3 βουλευτές του νομού, δεν δείλιασαν μπροστά στο πολιτικό κόστος και υπερασπίστηκαν το εθνικό συμφέρον και έκλεισαν αυτή την κωμικοτραγική ιστορία, που τυραννούσε 30 χρόνια την Ελλάδα και στερούσε έναν τεράστιο ζωτικό ενδοχώρο από την Μακεδονία μας και τους κατοίκους της. Όλοι αυτοί οι ψευτοπατριώτες είχαν καταδικάσει την πατρίδα και την Μακεδονία μας σε οικονομική καταστροφή. Ευτυχώς που τους βγάλατε τις φωτογραφίες για να μην ξεχαστούν πότε τα επώνυμα τους από την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτους που ονομαζεις πατριωτες πατησαν το τελευταιο κουμπι της ανιστόρητης παραχωρησης με το λιγοτερο δισταγμο. Ισως...με καποια χαρα;;;; Αυτο θα ηταν τραγικο για... Ελληνες!

      Διαγραφή
    2. Για εξήγησε και σε μας τι είδους τυραννία τραβούσαμε 30 χρόνια που δεν υπήρχε η συμφωνία; για αυτό λύσσαξαν Γερμανοαμερικάνοι πιέζοντας και εκβιάζοντας, με μεταγραφές και χρηματισμούς βουλευτών, τάξιμο θέσεων κλπ κλπ. Μίλα με επιχειρήματα όχι αρλούμπες.

      Διαγραφή
  12. Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. Κεντρικό χαρακτηριστικό της δημοκρατίας είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία των πολιτών (στην άμεση δημοκρατία, στις εκλογές ή στα δημοψηφίσματα) ή κάποιων αντιπροσώπων τους (στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία). Οι ακρογωνιαίοι λίθοι της, περιλαμβάνουν την ελευθερία του συνέρχεσθαι και του λόγου, την την ισοτιμία, τη συμμετοχή στα κοινά και το δικαίωμα στη ζωή
    Τωρα.
    Αν μια κυβέρνηση με θαλασοδανεια βουλιάξει την οικονομία, η επόμενη υποθηκευσει για 99 χρονια τις πλούτοπαραγωγικές πηγές της χώρας με ένα μνημόνιο, έρθει η επόμενη αναγνωρισει ως Μακεδονία τους βουλγαροσκοπιανους, ξαναέρθει εκείνη που έφυγε και καταργησει(με συνέντευξη) τις προσλήψεις μέσω ασεπ, απαγορεύσει συγκεντρώσεις πορείες, εργατικά δικαιώματα, γεμίσει την ηπειρωτική Ελλάδα Hotspot, με μάσκα χωρίς δυνατοτητα αντίδρασης ΟΙ ΕΠΌΜΕΝΟΙ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αποτελεσμα θα μας το πειτε κε σχολιαστη;;; Η κοινωνια, οι αξιες, η Δικαιοσυνη, η Ισονομια, το βιοτικο επιπεδο, πηγαν ενα βημα προς το καλυτερο...η ωραιος ο καναπες και η πενα;; περαν του οτι στο παρα ενα χωρις σκεψη βαθυτερη ψηφιζουν οι πολιτες χαριν της Δημοκρατιας....

      Διαγραφή
    2. κανεις αρχικα ενα λαθος, γραφεις για δημοκρατια κτλ κτλ...
      το λαθος ειναι οτι δεν υπαρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! οχι μονο στην χωρα μας αλλα και πουθενα στον κοσμο. ολα αυτα τα συστηματα διακυβερνησης που βλεπουμε εδω αλλα και αλλου τα εχουν ονομασει ΔΗΜΙΚΡΑΤΙΑ για να μας δουλευουν οπως αυτοι θελουν με τη δημοκρατια τους!

      Διαγραφή
    3. Πολύ μεγάλο δίκιο έχεις.

      Διαγραφή
  13. Ο λαος μαζευτηκε τοτε εκει ( και σημερα θα μαζευτει σε κατι παρομοιο ) οχι υπερ του κουλη του μετριου, ουτε κατα του αλεξη του ασχετου, αλλα για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και την ΠΑΤΡΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ADERFE O LAOS AUTOS EITANE PSEUTHKOS,,,,O NOO NOHTO,,,,GIA TO ONOMA FONAKSE OLOI H ELLADA KAI KALLA EKANE,,,GIA TON XRHSTO TON THEO MAS ,DEN KOUNHTHIKE KANHS MA KANHS,,,,,KLISAN EKLISIES,KOULHS, XARDALIAS, KERAMEOS, ,KATA TOU XRHSTOUMAS ,,,O LAOS KAI OI PAPADES DESPOTADES POU EINE ????? POU?? SYNXORESTEMAI,,,,O KYRIOS NA MAS ELEHSEI

      Διαγραφή
  14. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για μια ακόμα φορά , πατώντας στο συναίσθημα,ο λαός εξαπατήθηκε.Τελικα μετά από όλη αυτήν την περιπέτεια που κάποιοι βαπτίστηκαν πατριώτες και κάποιοι προδότες ,μόλις δύο χρόνια μετά, τα έφερε έτσι η ιστορία και κάποιοι δικαιώθηκαν . Βέβαια το ζήτημα δεν είναι η προσωπική και πολιτική δικαίωση ,αλλά αν η Συμφωνία τελικά είναι συμφέρουσα για την Ελλάδα στην βάση μιας καλής γειτονίας.Και σαν δεύτερο προβληματισμό,μετά την κωλοτουμπα κάποιον πολιτικών δυνάμεων ,που τώρα είναι επισπεύδοντες της Συμφωνίας και βαφτίζουν γραφικούς και ακροδεξιους θυλακες τους συγκεντρωμένους ,ας σκεφτούμε ποιοι τελικά είναι λαϊκιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εγω δεν πιστευω οτι η μακεδονια ειναι ελληνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. .... Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ κι ηγαπημένε,
    πάντοτ' ευκολοπίστευτε και πάντα προδομένε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ.
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γω δεν ήμουν εκεί γιατί πίστευα και πιστεύω ότι η συμφωνία ήταν συμφέρουσα αμοιβαία και πιο πολύ για την Ελλάδα. Αν νομίζεις ότι είσαι περισσότερο πατριώτης προτού το πεις κάνε τον κόπο να διαβάσεις την Συμφωνία. Μην τρως ότι τυρί σου σερβίρουν.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ. Δεν υπάρχει συμφωνία επωφελής για την Ελλάδα, όταν αυτή γίνεται μετά από εκβιασμούς, απειλές, μεταγραφές βουλευτών κ.λ.π. και κυρίως χωρίς να ερωτηθεί ο λαός. Δεν τόλμησαν οι αχρείοι ούτε δημοψήφισμα να κάνουν, γιατί γνώριζαν. Τόσο απλά. Ο καθένας σύμφωνα με το μυαλό που κουβαλάει και χρησιμοποιεί, μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.

      Διαγραφή
  19. Η συμφωνία των Πρεσπών,τα 12 ναυτικά μίλια,τα εξοπλιστικά,η οικονομία,η υγεία,το λειτουργικό κράτος,η ανεξάρτητη ενημέρωση,η αλληλεγγύη της Ε.Ε.ειναι μόνο λίγα από τα μεγάλα επιτεύγματα της κυβέρνησης του ΑΞΙΟΥ ασορτι με το 40% plus των κάθε βδομάδα δημοσκοπισεων όλων των αδέσμευτων,ανεξάρτητων ΜΜΕ.Στη συγκέντρωση καμία 10αρια άτομα μάζευαν ψηφαλακια,άλλοι διωχναν τους κουμουνιστες(που τους είδαν) και άλλοι να βοσκήσουν αλλά σίγουρα ούτε ένας δεν την είχε διαβάσει (Μακεδονομάχοι χωρίς αιτία).Τέλος είμαστε ότι χόρτο τρώμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι σίγουρος ότι πολλοί που βλέπουν σήμερα τον εαυτό τους στο βίντεο ,θα ήθελαν να μην υπάρχει...

      Διαγραφή
    2. Εγώ που ήμουν στη συγκέντρωση, είμαι περήφανος για αυτό και δεν μετάνιωσα καθόλου που συμμετείχα, γιατί συμμετείχα αυθόρμητα με την καρδιά μου, ούτε ψηφοφόρος της ΝΔ είμαι, ούτε ραγιάς κανενός κόμματος και το περίμενα ότι η ΝΔ θα τηρούσε τη συμφωνία, όλες της οι ενέργειες αυτό έδειχναν, όχι τα λόγια αλλά αυτά που έκαναν, ή μάλλον αυτά που δεν έκαναν (δημοψήφισμα) αυτό έδειχναν. Όποιος χρησιμοποιεί την κοινή λογική εύκολα το αντιλαμβάνεται, οι υπόλοιποι ας πρόσεχαν.

      Διαγραφή
  20. Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν αιτία ενός εμφυλίου πολέμου.Ευτυχώς υπογράφηκε τελείωσε ο πόλεμος και βγήκαμε τώρα όλοι αδελφωμένοι τηρώντας την πιστά που λέει ο πρωθυπουργός μας.Τώρα οι εικονιζόμενοι είναι στους πατριώτες η στους προδότες?Εσείς τι λέτε?Εγώ λέω το δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά στους απογοητευμενους για πολλοστή φορα, όπως στα περισσοτερα εθνικα θεματα, που οι πολιτικοι (σχεδον στο συνολο τους) δεν σταθηκαν στο ύψος των προσδοκιών του λαου και της ιστοριας!

      Διαγραφή
  21. ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΘΩΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΨΕΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν διαβάσεις και όχι αν σου πούνε τι γράφει,αυτά δέχονται και υπογράψανε οι γείτονες.

      Διαγραφή
  22. Ενα σοβαρο ερωτημα πλαναται στην σκεψη μου και στην σκεψη πολλων πολιτων.....Τι ακριβως κανουν ολοι αυτοι σημερα;;;, πως νοιωθουν για την Κυβερνηση που ηταν απεναντι στην τοτε Κυβερνητικη εξωτερικη πολιτικη και προφανως την ψηφισαν;;; Σαφως και ειμαστε πολιτες του γονατου, του συναισθηματισμου, της ευκαριας, της ματαιοδοξιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Π.Γ.Δ.Μ πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μολδαβίας; Όχι ,αλλά της Μακεδονίας ήταν αναγνωρισμένο το κράτος των γειτόνων εδώ και 25 χρόνια . Τώρα αν για άλλη μια φορά κάποιοι παίξανε παιχνίδια στις πλάτες μας,για να τα εξαργυρώσουν σε ψήφους ,ας ανοίξουμε επιτέλους πέρα από την καρδιά μας και το μυαλό μας.Και φυσικά εκτός από νυν κυβερνώντες που έχουν την κυρια ευθύνη της πολιτικής απάτης κατ'αναλογια έχουν την δική τους ευθύνη βουλευτές ,δήμαρχοι,πρόεδροι συλλόγων ,και φυσικά ανώτερος και κατώτερος κληρος

      Διαγραφή
    2. ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ( ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΑΝΗΚΑΝ ΛΙΓΟΙ - ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΕ ΣΚΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΜΕΝΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΤΙ ΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ;;; ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ;;; ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

      Διαγραφή
  23. Υπερηφάνεια για όσους ήταν εκεί με την καρδιά τους. Δεν αναγνωρίζουμε καμία ψευδοσυμφωνία με 8 εξαγορασμένες ψήφους τυχάρπαστων βουλευτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι ότι νιώθεις περήφανος και τώρα για τους βουλευτές που ψήφισες κα είπαν όχι στην Συμφωνία. Κιχ δεν ακούγεται....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ