Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εξαδάκτυλος: «Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό - Δεν ξέρω πού κόλλησα»

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ήδη λαμβάνει κολχικίνη

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, 10 ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω facebook πριν από δύο ημέρες. Σήμερα, ο κ. Εξαδάκτυλος μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα».

14 σχόλια:

  1. APOTELEZMA TO EMBOLIO DEN SE PROSTATEUH,,EUXARHSTOUME GIA THN PLIROFORIA,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι γιατροί είναι οι πιο φοβητσιάρηδες από όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ναι καλα.Ομως εχει τη δυνατότητα να βγει σε αναστολή εργασίας από τον ΣΚΑΙ και θα λάβει το επίδομα των 534 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κακώς φοβήθηκες. Να ερχόσουν εδω στον Αγιαντώνη. Ούτε καν μεσα να μπείς. Και στον περίβολο, κάνει δουλειά. Ακυρώνει τα πάντα. Ρώτα να μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε, μεγάλε, από τα κανάλια, που βγαίνεις κάθε μέρα για να μας κάνεις και συ πλύση εγκεφάλου, από εκεί κόλλησες. Και αν έχεις κορωνοϊό. Ανθρώπους σαν του λόγου του, δεν τους έχω εμπιστοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξαδάκτυλος: Η απαγόρευση σε κυνήγι και ψάρεμα δεν εξηγείται επιστημονικά
    iHunt Team 23 Ιανουαρίου, 2021
    Την κάθετη διαφωνία του με την απόφαση να απαγορευτεί το κυνήγι και το ψάρεμα, στα πλαίσια των περιοριστικών μέτρων εξέφρασε το μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στο Real FM.
    Ο κ. Εξαδάκτυλος ανέφερε πως μειοψήφισε στην απόφαση που ελήφθη και πως δεν αντιλαμβάνονται τα επιστημονικά δεδομένα που υπαγόρευσαν μια τέτοια απόφαση. Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου και δεν πήρα καμιά πειστική απάντηση, ανέφερε.
    Δεν βοηθά στη μη διασπορά του ιού μια τέτοια απαγόρευση και αυτό που υπερθεμάτισα ήταν η απαγόρευση των μετακινήσεων από νομό σε νομό, που θεωρώ και το ποιο αποτελεσματικό μέτρο.
    «Δεν θα είχε λογική αν δεν εκμεταλλευόμασταν τη χρονική στιγμή, έχουμε αυτή τη στιγμή ένα άνοιγμα. Είναι αδύνατον να μείνουμε κλεισμένοι μέσα» ανέφερε χαρακτηριστικά συμφωνώντας με τη λογική της άρσης των περιοριστικών μέτρων.
    KAI ΡΩΤΩ ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΟΤΑΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΜΗ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΧΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΩ ΕΓΩ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νά λείπουν οἱ ὑπεκφυγές! Στήν γραμμή γιά τήν β΄ δόσι τοῦ «ἐμβολίου»! Καί ἐν τῷ μεταξύ, διασωληνώσου «προληπτικῶς», ὅπως κάνουν οἱ ὁμόλογοί σου μέ τόν ἄλλο τόν κόσμο πού βρίσκουν «θετικό» στά κομπογιαννίτικα κοροϊδοϊοτέστ. Γιά νά σέ δῶ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. XRIAZETE MIALO,,???MESA STO EMBOLIO EIXANE KORONAHO,,TH POTAS POU TON KOLISES>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΣΡΜΣΚΣΚΗ ΓΙΣ ΔΕΝΑ Ε; ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΙΝ Ε; ΠΑΤΑΤΕΣ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.Δεν φορούσε μάσκα.
    2.δεν κρατούσε αποστάσεις.
    3.δε χρησιμοποιούσε αντισηπτικό, η, είχε κακής ποιοτητας
    4.δεν έκανε εμβολιο
    5.ηταν νταουλτζης τσομπανης και δε γνώριζε τους κανόνες προφυλαξης
    6.τιποτα από τα παραπάνω, γελάνε και οι κοπέλες που δουλεύουν ταμείο σε σουπερμάρκετ και έρχονται σε επαφή με χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά, πιάνουν χιλιάδες λεφτά στα χέρια τους και άλλα τόσα προϊόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MA AN DEN FOROUSE MASKA, EPREPE NA FAH TO PROSTIMO 300 EURO,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. DH Καταντησες γελοιος.Λιγο σεβασμός δεν βλαπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άφησαν τα τεστ τώρα και πιάσανε την κολχικινη...
    Αντε και την σουπερμαντολίνη παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ