Quantcast

http://picasion.com/

Όταν η «Μαριπόζα» μάζευε αυγουλάκια στο Μακροχώρι

Το Survivor 4 ξεκίνησε, «Διάσημοι» και «Μαχητές» πέφτουν καθημερινά στον στίβο μάχης για να κερδίσουν το φαγητό τους και εμείς τους παρακολουθούμε από τον καναπέ μας, τρώγοντας τα τελευταία γλυκά των εορτών που έμειναν στο ψυγείο. Και φυσικά και σε αυτό το ριάλιτι δεν λείπει το Ημαθιώτικο αίμα, αφού στείλαμε και στον Άγιο Δομίνικο εκπρόσωπο (και τι εκπρόσωπο) και μάλιστα από το Μακροχώρι! Ο λόγος για την Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου την 24χρονη instagrammer, που εντάξει, μπορεί να μην έζησε η μεγάλωσε στο Μακροχώρι αλλά το επισκεπτόταν πού και πού για να δει την γιαγιά της και να κάνει αγροτουρισμό.


Αφού, πριν το αγώνισμα με έπαθλο μια ομελέτα, απαντώντας σε ερώτηση του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης Γιιώργο Λιανό, αν έχει μαζέψει ποτέ αυγουλάκια από φωλίτσα, εκείνη απάντησε πως το έχει κάνει, στο Μακροχώρι. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Μάλλον πάνε χρόνια από τότε, προ instaram εποχή, αλλιώς σίγουρα θα είχαμε ένα boomerang πλάνο να το αποδεικνύει. 


Η 24χρονη Έλενα, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και στα 18 της κατέβηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει Βιοχημικός, την κέρδισε όμως το instaram όπου πλέον αριθμεί 345.000 ακόλουθους. Συμμετείχε και σε διάφορες εκπομπές, διαδικτυακές αλλά και σε κανάλια όπως το «Ε» και ο «Σκαϊ», ενώ πλέον απλώνει την κορμάρα της στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.


Αν και στην αρχή οι συμπαίκτες της ξέσπασαν εναντίον της γιατί ξάπλωνε όλη μέρα στην παραλία και έδειχνε αδύναμη στα αθλήματα, η Μαριπόζα άλλαξε τακτική, μπήκε στη δυνατή κλίκα των Μαχητών, πέταξε και τις ατάκες της για την queen Κάτια Ταραμπανκό, ενώ καταφέρνει πλέον να την αντιμετωπίζει και να την κερδίζει στον στίβο μάχης.



1 σχόλιο:

  1. Σιγα μη σπουδασε η σκατοσακουλα, 4 λεξεις στη σειρά δν μπορει να βαλει, ωστε να πει μια προταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ