Quantcast

http://picasion.com/

Στον... πάγο οι φετινές εκδηλώσεις κοπής πίτας

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή πολιτικά κόμματα, φορείς, δημόσιες υπηρεσίες, αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, αλλά και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ξεκινούσαν τις εκδηλώσεις τους για την κοπή βασιλόπιτας της νέας χρονιάς. Ένα έθιμο που κρατάει χιλιάδες χρόνια, με τους πολίτες να ανταλλάσσουν εγκάρδιες ευχές. Ήθη και έθιμα, παράδοση και μια αναδρομή στο παρελθόν για να μην λησμονούμε την πλούσια πολιτισμική μας κληρονομιά. 

Δυστυχώς όμως φέτος, λόγω κορωνοϊού, τέτοιες εκδηλώσεις δεν θα πραγματοποιηθούν. Τουλάχιστον για το ευρύ κοινό. Δυστυχώς η εξέλιξη της πανδημίας είχε ως αποτέλεσμα οι φετινές βασιλόπιτες να μπούνε στον... πάγο. 

Κρίμα για τους συλλόγους που δίνουν αξία στην παράδοση, αλλά και για τα ζαχαροπλαστεία της πόλης μας, που περίμεναν πως και πως για να τζιράρουν αυτήν την εποχή.

4 σχόλια:

  1. Τα ήθη και τα έθιμα σε αυτήν την χώρα πρέπει να εξαφανιστούν .
    Ο ιός γιαλαντζι έδωσε την αφορμή τους νεοταξίτες ευρωπαϊστές να τα χτυπήσουν όλα αυτά που μας κάνουν έθνος .
    Πως θα συζήσουμε όλοι μαζί μετά με τους παράνομους λαθροεποικους που έχουν γεμισει την χώρα και ακόμα δεν λενε να τους απελάσουν με συνοπτικές διαδικάσιες;
    Εχουμε άλλα τεράστια προβληματα στην χώρα και ασχολουμαστε με μια γριπη , για αυτό ειναι.
    Οι κωρονοΙοι υπάρχουν εκατομμύρια χρόνια και θα υπάρχουν .
    ελα παμε ακομα μια τον μεγα λοιμοξειολόγο-ψαλτη-ηθοποιο βραβευμένο απο την κυβερνηση https://www.youtube.com/watch?v=lNUzXMPoitw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA LEME DOKSASH O THEOS O XRHSTOS MAS DOKSASH,,,,KSEXNATE ,OTH KOBANE PHTA MEXRH TON MARTIO,MESA SE MEGALH SARAKOSTH, XORH GLENTIA ,KTL, PENTHYMH PERIODOS ,KAI OI SYLOGOI, KSEFANTONANE, DEN KATALABENAN KANENAN KAI THPOTA,,,EUXOME TORA NA TOUS FOTHSH O XRHSTOS MAS ,KAI NA PROSEUXHTHOUNE GIA THN ELADA MAS, NA BROUNE LIGO XRONO,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ, ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ όμως είναι στο χέρι μας να κρατήσουμε όλα τα ήθη και τα έθιμα!!!και σ σας που λέτε να εξαφανιστούν μόλις ακούσετε κάποιο Σύλλογο ΔΩΡΕΑ πιο μπροστά και από τους διοργανωτές Πάτε! Τα ήθη και τα έθιμα είναι ΙΣΤΟΡΊΑ του κάθε τόπου! Είναι η ΙΣΤΟΡΊΑ που πρέπει να μείνει να τη μάθουμε στα παιδιά μας, στα εγγόνια σας!!εσάς που δεν σας ενδιαφέρουν μην συμμετέχετε!! Ελλάδα μας έχει και πολιτιστική ιστορία!! Και πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρουσα, από όλες τις καταγογίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ