Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μπλόκα» παντού στην Ημαθία

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι της Αστυνομίας σ' όλο του οδικό δίκτυο της Ημαθίας. Καθημερινά, ένστολοι της Τροχαίας και της ΟΕΠΤΑ (Ομάδα Ελέγχου, Πρόληψης, Τροχαίων Ατυχημάτων) βρίσκονται «αγκυροβολημένοι» σε διάφορα σημεία της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας, προκειμένου να ελέγξουν τα διερχόμενα αμάξια για υπερβολική ταχύτητα, κατανάλωση αλκοόλ και τυχόν άλλες παραβάσεις. Τι κι αν βρισκόμαστε σε lockdown και οι μετακινήσεις είναι περιορισμένες, οι αστυνομικοί συνεχίζουν ακατάπαυστα το έργο τους, προκειμένου να υπάρχει σωστή τήρηση της κυκλοφορίας.

Ασφαλώς υπάρχουν και ενδοιασμοί που μπορεί κάπου να είναι δικαιολογημένοι, ειδικά για τα όρια ταχύτητας που σε κάποιες περιοχές είναι πολύ χαμηλά και ακριβώς εκεί στήνονται συχνά τα «μπλόκα», όμως ο αριθμός των κλήσεων για τη συγκεκριμένη παράβαση είναι πολύ μεγάλος.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας στο οδικό δίκτυο, είναι αναγκαία την περίοδο αυτή, γιατί διαπιστώνονται αυξημένα περιστατικά σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων.

Για άλλη μια φορά εφίσταται η προσοχή των οδηγών ιδιαίτερα σε κατάφωρες τροχαίες παραβάσεις για τις οποίες δεν επιδεικνύεται ανοχή. Τέτοιες είναι:
  • Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης
  • Η οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα
  • Η μη χρήση ζώνης ασφαλείας
  • Η μη χρήση προστατευτικού κράνους
  • Η αλόγιστη, επικίνδυνη ή αμελής οδήγηση
  • Η απαγορευμένη δεξιά στροφή
  • Η παραβίαση των φώτων τροχαίας
  • Η οδήγηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας
  • Τα μη ελεύθερα χέρια κατά την οδήγηση (π.χ. χρήση κινητού τηλεφώνου)
  • Το αμελές προσπέρασμα
  • Η μη παροχή προτεραιότητας πεζών, σε διάβαση πεζών
Η Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη στην υπηρεσία της κοινωνίας με σκοπό την εξασφάλιση της ασφάλειας του κοινού που θα διακινηθεί στο οδικό δίκτυο. Το προσωπικό της EΛ.ΑΣ. εργάζεται αδιάλειπτα και ακούραστα για την αποτροπή των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

8 σχόλια:

  1. Αν το άθλιο κράτος έδειχνε τον ίδιο ζήλο με μπλόκα να αποτρεψει την εισοδων των λαθροεισβολεων απο την υποσαχαρια Αφρική τωρα δεν είχαμε αυτό το τεράστιο πρόβλημα με δαυτους.
    Αλλα κυνηγάνε μόνο τους Έλληνες.
    Που είσαι Κολοκοτρώνη ,Καραϊσκάκη και όλοι οι εθνικοί μας ήρωες να δειτε για ποιους πολέμησατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους πεζούς που όλη μέρα περπατάνε μέσα στο δρόμο λες και δεν έχουμε πεζοδρόμια??κάνουν τίποτα?? Στη γέφυρα του Αλιάκμονα έχουν τοποθετηθεί πινακίδες απαγόρευση παιζων και πάλι σαν τα βόδια μέσα στο δρόμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ...ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΕ ΗΡΕΜΟ ΒΛΕΜΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ, ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ...ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ.

      Διαγραφή
    2. Καλά τα λες συνάδελφε οδηγε.Ενω απαγορεύεται περπατάνε στη γέφυρα και εμποδίζουν εμάς την mazda να πάμε στο Κουράφι. Να βγάλουνε φτερά και να πετάξουν. Στο χουριο πίτανε και οι γάιδαρο.

      Διαγραφή
  3. Kala ta les adelfe. Gemisane pakia ti Cora k wromisane to topo.ala apo kanape de sonomaste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για λεζάντα όλοι πρώτοι. Στην Αλεξάνδρεια, που γίναμε βούκινο στα κανάλια, επι ωρες ξεσάλωναν. Κανεις δεν ακουσε τίποτε ; Μούγκα όλοι; Φωτογραφίες και εγκαίνια. Οι άλλοι μαζεμένοι γλεντούσαν και τους φώναζαν "σας εχουμε γραμμένους" και κάνανε τον Κινέζο. Ισονομία και ασφάλεια του πολίτη. Ανοησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. De pirazi adelfe. Aloste apo Alexandria exume ton ypurgo Mas pu theli na Mas Wali k batsus sta sxolia.mas diafimizi Mia Xara San momo. 5 fores pantremenos apo pasok ypurgo tou sistimatos. Milame poli telia. Tetio antropo o momos den ewgale xana.xara se aftus pu ton psifisane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ