Quantcast

http://picasion.com/

Εγκληματικός βανδαλισμός στην Ελιά

Άφησαν εκτεθειμένα καλώδια με κίνδυνο ηλεκτροπληξίας
Στα όρια του εγκλήματος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ενέργεια κάποιων στο πάρκο της Ελιάς. Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες άνοιξαν το προστατευτικό καπάκι από την κολώνα δημοτικού φωτισμού που βρίσκεται στο πάρκο, τράβηξαν έξω τα καλώδια και τα άφησαν εκτεθειμένα σε κοινή θέα και με κίνδυνο ηλεκτροπληξίας κάποιου πολίτη. Ειδικά κάποιου μικρού παιδιού που θα περάσει από εκεί και μη έχοντας αίσθηση του κινδύνου, ενδεχομένως επιχειρήσει να πιάσει τα καλώδια, καθώς βρίσκονται σε χαμηλό ύψος. Σημειωτέον, το ρεύμα στην κολώνα δεν έχει κοπεί και το φως ανάβει κανονικά. Οι υπηρεσίες του δήμου πρέπει να προβούν άμεσα σε αποκατάσταση της... ανεγκέφαλης αυτής πράξης.








 

4 σχόλια:

  1. Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βγάλανε απλά το καπάκι απο οτι βλέπω. Εβγαλαν εξω και τα καλώδια. Γονείς προσέχτε τα μικρα παιδιά σας. Απο πολύ κοντά. Σημερα το εκαναν εδω, αύριο που;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσως και οι υπεύθυνοι αν είναι επινδυνα να τα έχουν τα καπάκια με το περιεχόμενο σε ψηλότερο σημείο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ