Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

5 βραβεία για τον Βεροιώτικο «Artisti Caffe» στα Coffee Business Awards 2020!

Πέντε βραβεία, 2 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο, απέσπασε o δικός μας «Artisti Caffe» στα Coffee Business Awards 2020. Τα μοναδικά Επιχειρηματικά Βραβεία για τους επαγγελματίες του χώρου του καφέ και της καφεστίασης, επέστρεψαν για 2η χρονιά, με στόχο να επιβραβεύσουν τους κορυφαίους του κλάδου. Ο «Artisti Caffe» των Βεροιωτών επιχειρηματιών Φραγκίσκου Μαρμαρά και Κωνσταντίνου Παλουκίδη, απέσπασε Gold βραβεία για τις κατηγορίες Top Rest of Greece Roaster & Top Micro Roaster, Silver βραβεία για τις κατηγορίες Top Innovative Coffee Roaster & Top Coffee Roaster in After Sales και Bronze βραβείο για την κατηγορία Top Coffee Roaster.


Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου, διαδικτυακά λόγω της πανδημίας, με παρουσιάστρια την Άντζελα Ευρυπίδη. Στη σύνδεση που ακολούθησε αμέσως μετά την ανακοίνωση των βραβείων που απέσπασε ο «Artisti Caffe», ο κ. Μαρμαράς είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει την κριτική επιτροπή για τις σημαντικές διακρίσεις, ενώ έδωσε υπόσχεση στους πελάτες τους και σε όλους τους καταναλωτές, πως η προσπάθειά τους για ακόμα καλύτερο καφέ, θα είναι διαρκής.

Δείτε το βίντεο με τις βραβεύσεις της «Artisti Caffe»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ