Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια «αστυνομικός» από την Ημαθία στο «Έλα στην θέση μου»

Στο καθημερινό σίριαλ του Alpha «Έλα στην θέση μου» συμμετέχει η Κρυσταλλία Κεφαλούδη. Η όμορφη ηθοποιός από την Ημαθία παίζει τον ρόλο της Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας και ήδη έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού με το υποκριτικό της ταλέντο. Σπούδασε υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, παρακολούθησε μαθήματα Acting on Camera στο Royal Central School of Speech and Drama, πέρασε στην πρώτη πεντάδα ως υποψήφια συμπρωταγωνίστρια του Jeremy Irons για το The Borgias και βρέθηκε μια ανάσα κοντά στον ρόλο της Sansa Stark, στο Game of Thrones. 

Κατά το παρελθόν έχει συμπρωταγωνιστεί στην παράσταση «Γκέμμα», τρέχοντας σε γυρίσματα ζώντας μεταξύ Ελλάδας και Λονδίνου. Η Κρυσταλλία Κεφαλούδη, έχει επιλέξει μία πορεία επιβεβαιώνοντας το γνωμικό: 

«Οι καριέρες χτίζονται με τα όχι». Είναι όμορφη, χαμογελαστή, αγαπά το καλό φαγητό, χορεύει και ζει την ζωή όπως ακριβώς της αρμόζει… Χωρίς εκπτώσεις!






2 σχόλια:

  1. Αν δεν είναι από Βέροια λέμε Ημαθία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είτε Βέροια, είτε Μακροχώρι, είτε Αλεξάνδεια όλα είναι στην Ημαθία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ