Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ώρα για κλάδεμα; Βρείτε ό,τι χρειάζεστε στο Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος»

Σταδίου 53 - 23315 02700
Διανύουμε την περίοδο του κλαδέματος, και πλησιάζει η περίοδος της λίπανσης των εδαφών. Το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» θέλει να σας ενημερώσει και να σας βοηθήσει, τόσο στο να βρείτε και να διαλέξετε το κατάλληλο εργαλείο για το κλάδεμα, όσο και στο να επιλέξετε μαζί τον καταλληλότερο τύπο λιπάσματος (μέσα από μία μεγάλη και πλήρη γκάμα λιπασμάτων) που θα βοηθήσει την καλλιέργειά σας.


Στο κατάστημα στην οδό Σταδίου 53 στη Βέροια, μπορείτε να βρείτε μία πλήρη γκάμα από κλαδευτικά ψαλίδια, πριόνια, αλυσοπρίονα, κάθε τύπου, που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.


Επίσης, μπορείτε να βρείτε φυτοφάρμακα τα οποία μπορούν να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές καλλιέργειες. Όμως, επειδή βρισκόμαστε στην περίοδο του χαλκού, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για την πρόληψη των ασθενειών στις καλλιέργειές μας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι είναι ένας βασικός ψεκασμός που δεν πρέπει να τον παραλείπεται.


Μπορείτε λοιπόν, τόσο στο φυσικό μας κατάστημα όπου σας περιμένει το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας για να σας λύσει κάθε σας απορία, όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (
galitsiosagro.gr/shop) να ενημερωθείτε ανά πάσα στιγμή για οτιδήποτε προϊόν σας ενδιαφέρει και να το έχετε στο σπίτι σας με ένα κλικ. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μία δική μας πρόταση για ορισμένα από τα προϊόντα μας, καθώς και φωτογραφίες από το κατάστημα και για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε είτε το κατάστημα μας είτε την ηλεκτρονική μας σελίδα (galitsiosagro.gr), καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μας για λεπτομέρειες σε ότι σας ενδιαφέρει.

Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700, 6937396771
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop

Το προσωπικό μας και το κατάστημα μας είναι στην διάθεση σας Δευτέρα με Παρασκευή 08:00-19:00 και Σάββατο 08:00-14:30.

Δείτε τις προτάσεις:

Felco 2. Πληροφορίες: (https://galitsiosagro.gr/product/felco-2/)



Löwe 1.109. Πληροφορίες: (https://galitsiosagro.gr/product/lowe-1-109/)



Bacho BCL20IB. Πληροφορίες: (https://tinyurl.com/y4jngqzq)



FPQ 80. Πληροφορίες: (https://galitsiosagro.gr/product/fpq-808/)



KYROS KY112. Πληροφορίες: (https://tinyurl.com/yywfnyyr)




Ars 18cm. Πληροφορίες: (https://tinyurl.com/y3af6lev)


GARDENMAN GMC4110. Πληροφορίες: (https://tinyurl.com/y2k9bkdp)




Δείτε φωτογραφίες του καταστήματος:




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ