Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έβρεξε» προβλήματα στην Ημαθία

«Πνίγηκαν» χωράφια και επαρχιακοί δρόμοι
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι συνθέτουν το σκηνικό του καιρού που επικρατεί τις τελευταίες ώρες σε όλη την χώρα. Μεγάλες ποσότητες νερού δέχθηκε χθες το βράδυ η Μακεδονία, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα σε πολλές περιοχές με πλημμύρες, ακινητοποιημένα ΙΧ σε δρόμους και εγκλωβισμένους επιβάτες. Στην Ημαθία, που επίσης δέχθηκε μεγάλο όγκο νερού από χθες το απόγευμα, τα προβλήματα εντοπίστηκαν κυρίως σε χωράφια και δρόμους, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε δύο κλήσεις για άντληση υδάτων, μια στη Βέροια σε συνεργείο και μια στην Νάουσα σε οικεία.

«Βροχή» προβλήματα έφερε η κακοκαιρία των τελευταίων ωρών στον δήμο Βέροιας, με πλημμυρισμένους δρόμους, και χωράφια σε διάφορες περιοχές. 

Όπως ανέφερε στο veriotis.gr ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας - Ανακύκλωσης - Περιβάλλοντος - Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαδόπουλος, ελάχιστα είναι τα προβλήματα που καταγράφηκαν μέχρι στιγμής σε παρυφές οικισμών, με τα μεγαλύτερα να εντοπίζονται μεταξύ Νέας Λυκογιάννης, Παλαιάς Λυκογιάννης και Αγίας Μαρίνας, όπου πλημμύρισαν χωράφια, ενώ πλημμύρισε και ο δρόμος έξω από την Παλαιά Λυκογιάννη. 

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος, ακόμα και αυτή τη στιγμή, βρίσκεται έξω με τα συνεργεία και τα μηχανήματα του δήμου και γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης όλων των προβλημάτων.

Πολλά προβλήματα σε χωράφια που πλημμύρισαν μεταξύ Διαβατού και Μέσης, ενώ πλημμυρισμένο είναι και το Λιανοβρόχι. Δρόμοι ποτάμια και στο Σέλι, ενώ στον δρόμο Αλιάκμονα - ΗΥΣ Σφηκιάς αναφέρθηκε πτώση πετρών στο οδόστρωμα.

φωτογραφία αρχείου

1 σχόλιο:

  1. ποσα χρονια η παλαιας λυκογιαννης πλυμμυριζει και δεν κανη κατι ο δημος να βρουνε μια λυση, ποσα αυτοκηνητα παθανε ζημια περα απο τα χωραφια δυστιχος κανης δεν σκεφτετε να κανη εργα σε αυτον τον τοπου που οπου γενηθηκαν μεγαλασαν απορω δεν αγαπουν δεν σεβωντε τους εδωσε τοσα εφοδια να γινουνε κατι και κοιτανε μονο να κυβερνανε για την τσεπη τους λυπαμε πολυ που δεν αγαπνε τον τοπο τους...




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ