Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απίστευτο! Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Άμπου Ντάμπι με μόλις 0,19€

Τον ύπνο τους έχασαν χθες το βράδυ πολλοί λάτρεις των ταξιδιών στη Βόρεια Ελλάδα. Μια low-cost αεροπορική εταιρεία, προφανώς για λόγους marketing και προώθησης του brand name της, αποφάσισε να προχωρήσει σε προσφορές «σοκ» για την αεροπορική σύνδεση μεταξύ Θεσσαλονίκης και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ξαφνικά και απρόσμενα, δίχως να υπάρχει κάποια ενημέρωση, «έσκασε μια διαδικτυακή βόμβα» που δεν είχε προηγούμενο. Βγήκαν εισιτήρια (με τ' επιστροφής μάλιστα!) από την Συμπρωτεύουσα για το Άμπου Ντάμπι, με κόστος 0,19€. 

Κοινώς με μισό ευρώ θα μπορούσε κάποιος να μεταβεί στην Αραβία να κάνει τις διακοπές του και μετά από 4 ή 7 μέρες να επιστρέψει και πάλι στην πατρίδα. 

Κυριολεκτικά, το βράδυ του Σαββάτου, τα τηλέφωνα πήραν «φωτιά» και αρκετοί συμπολίτες μας άρχισαν να κλείνουν εισιτήρια, αδιαφορώντας για το αν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν ή όχι, καθώς το ποσό ήταν τόσο εξευτελιστικό που δεν τους ένοιαζε ακόμα κι να τα χάσουν.

Δείτε την απίστευτη αεροπορική προσφορά, η οποία όπως ήταν λογικό, κράτησε για μόλις λίγες ώρες, αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν αμέσως:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ