Quantcast

http://picasion.com/

Illuminating - Το απαλό κίτρινο είναι το χρώμα του 2021 και αυτοί είναι οι ωραιότεροι τρόποι να το φορέσεις

Λίγο πριν την εκπνοή του 2020, η Pantone ανακοίνωσε τα χρώματα που επέλεξε για το 2021 -αυτή τη φορά δεν ήταν μία, αλλά δύο αποχρώσεις και συγκεκριμένα το ανοιχτό γκρι και το κίτρινο. Oι υπεύθυνοι της εταιρείας δήλωσαν ότι τα δύο χρώματα αντικατοπτρίζουν τις δύο μεγαλύτερες ανάγκες μας για τη νέα χρονιά -η σταθερότητα και η ηρεμία του γκρι και η ελπίδα φωτός του απαλού κίτρινου. Τα δύο χρώματα είναι φυσικά πολύ πιο εύκολα σε συνδυασμούς από το Classic blue της περασμένης χρονιάς, ενώ ειδικά το κίτρινο προσθέτει μια νότα φρεσκάδας σε όποιο outfit προστεθεί. Δεν πρόκειται για το έντονο φλούο κίτρινο ή το χρώμα του κουρκουμά, αλλά το παστέλ κίτρινο της φρέσκιας λεμονάδας.

Ως παστέλ δεν θα δυσκολευτείτε να το συνδυάσετε με λευκό και μαύρο αλλά εκείνα που πραγματικά το απογειώνουν είναι τα τζιν και οτιδήποτε σε μπεζ. Πειραματιστείτε με άλλες παστέλ αποχρώσεις όπως το απαλό γαλάζιο, το φιστικί και το ροζ, ενώ αποφύγετε το contrast με κάποιο έντονο χρώμα εκτός και αν πιστεύετε πολύ στον συνδυασμό.

Παρακάτω, δείτε μερικά looks με illuminating yellow και πάρτε ιδέες για νέους συνδυασμούς τη νέα χρονιά:

1 σχόλιο:

  1. Να δούμε να ακολουθούν την μόδα του κίτρινου το 2021 οι μπαογκτζούδες και τι άλλο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ