Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανοίγουν τη Δευτέρα τα καταστήματα με click away, κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία

Ανοίγουν και πάλι από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 τα καταστήματα της χώρας, καθώς έπειτα από το διάλειμμα μίας εβδομάδας στο πλαίσιο του σκληρού lockdown, επανέρχεται η δυνατότητα λειτουργία τους με τη διαδικασία του click away. Παράλληλα με την επαναλειτουργία του click away θα ξανανοίξουν και όλες οι επιχειρήσεις που κατέβασαν ρολά αυτήν την εβδομάδα, δηλαδή κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία. Λίγες ημέρες αργότερα και εφόσον τα επιδημιολογικά στοιχεία το επιτρέψουν, θα τεθεί σε εφαρμογή το επόμενο στάδιο αγορών, το click in shop.

Έτσι, σε πρώτη φάση θα επαναλειτουργήσουν τα καταστήματα χωρίς φυσική παρουσία του πελάτη εντός, αλλά με τηλεφωνικές ή διαδικτυακές παραγγελίες, τις οποίες θα παραλαμβάνει έξω από το κατάστημα και χωρίς δοκιμή του προϊόντος κατόπιν ραντεβού.

Υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα της πανδημίας στη χώρα μας το επιτρέψουν, από τις 15 Ιανουαρίου έχει ληφθεί η απόφαση να ανοίξει συνολικά το λιανεμπόριο με φυσική παρουσία των πελατών, αλλά μόνο με προκαθορισμένη επίσκεψη και υπό τους αυστηρούς περιορισμούς της τήρησης φυσικών αποστάσεων.

Με το click in shop ο καταναλωτής θα μπορεί να κλείνει τηλεφωνικά ή διαδικτυακά ραντεβού για την επίσκεψή του στο κατάστημα σε προκαθορισμένη ώρα, να διαλέγει το προϊόν που τον ενδιαφέρει εκεί, να το δοκιμάζει εφόσον επιθυμεί και να το πληρώνει εντός του καταστήματος. Θα ισχύει η υποχρέωση αποστολής μηνύματος με το ραντεβού από το κατάστημα προκειμένου να μπορέσει να μεταβεί εκεί ο καταναλωτής, καθώς και η αποστολή SMS στο 13033 με τον κωδικό 2 για την μετάβαση του καταναλωτή στο κατάστημα.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ