Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

799 προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

Δύο προκηρύξεις για προσλήψεις στην ΑΑΔΕ θα εκδώσει άμεσα το ΑΣΕΠ για 799 προσλήψεις, όπως αποκαλύπτουν δύο διαδοχικές αποφάσεις του υπουργείου Εργασίας. Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ θα εκδοθεί μετά από απόφαση της Επιτροπής της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 (παρ. 1 άρθρο 2), με την οποία εγκρίθηκε η κίνηση διαδικασιών πλήρωσης τεσσάρων χιλιάδων δεκαπέντε θέσεων (4.015) τακτικού προσωπικού, εκ των οποίων επτακόσιες είκοσι τέσσερις (724) θέσεις μόνιμου προσωπικού στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.). 

Παράλληλα καθορίζεται ο αριθμός των θέσεων εργασίας στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998, σε πενήντα (50). Με ακόμα μία απόφαση αποκαλύπτεται προκήρυξη για 25 άτομα που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ