Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

10 +1 φορές που η Μακροχωρίτισσα του Survivor πόζαρε με μαγιό

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου είναι μία από τις παίκτριες που έχει ξεχωρίσει στο φετινό Survivor. Είναι 24 ετών και γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, αλλά κατάγεται από το Μακροχώρι Ημαθίας. Πήγε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει βιοχημικός. Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα social media, αυτή τη στιγμή οι followers της είναι πάνω από 300.000! Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές. Επίσης έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader. Αν και απολαμβάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πολλές φορές έχει υπάρξει δέκτης πικρόχολων σχολίων.

Στο Survivor πήγε για να νικήσει και να ζήσει σε ακραίες συνθήκες που σε άλλη περίπτωση δεν θα βίωνε ποτέ. Δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να πάει σε ένα ξένο μέρος χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Πριν χρόνια ταξίδεψε στις ΗΠΑ μόνη της για να αναζητήσει επαγγελματικές ευκαιρίες σε Νέα Υόρκη και L.A.

Η 24χρονη παίκτρια των μαχητών λατρεύει το Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της με μαγιό. Στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί μπορείτε να δείτε 10 +1 φορές που η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου πόζαρε με μαγιό και εντυπωσίασε τους ακολούθους της:













5 σχόλια:

  1. Με τι πρότυπα μεγαλώνουν τα κοριτσακια σήμερα?

    Γιατί απορούμε μετα οτι είναι καλες απο μικρή ηλικία σε ένα πράγμα ?
    Έτσι ονομάζεται σήμερα η πρόοδος?
    Εμείς πριν 20 χρονια αλλέως ονομάζαμε τέτοιου τύπου άτομα και απο την επαγγελματικη-κοινωνικη εξέλιξη τους δεν αλλάξαμε άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ...καλύτερα βιογραφικά, όπως αυτό, λένε : ''πήγε για να σπουδάσει το τάδε'' υπονοώντας ότι δεν πάτησε ποτέ, διότι είχε ...άλλες ασχολίες. Τι επαγγέλεσθε; ''ΜΑΡΗ, ΠΟΖΑ βγάζω, δεν βλέπεις;''....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ; ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σύνδρομο του φρέσκου κρέατος, και η αλάνθαστη συνταγή - καλλιτεχνία, των ανοιχτών ποδιών. Χείμαρρος όλα αυτά στο μυαλουδάκι απο μικρά παιδιά. Διαλεγμάνες μια προς μια για ... περαιτέρω ...καριέρα. Εάν αντίδοτο δεν ειναι μόνο η οικογένεια, τι άλλο μπορεί να είναι; Πουριτανός θα μου πείς; Κάθε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ